Tecles de drecera de YouTube

Estalvia temps navegant per YouTube amb les tecles de drecera.

Per accedir a la llista de les tecles de drecera, ves a la teva foto de perfil Perfil i selecciona Tecles de drecera Keyboard. També pots prémer Maj+? al teclat. Quan passis el cursor per sobre d'alguns botons del reproductor, veuràs la tecla de drecera corresponent. Per exemple, si passes el cursor per sobre de la icona de pantalla completa, veuràs "Pantalla completa (f)", que indica que pots prémer F per activar-la.

Tecles de drecera | Consells professionals de YouTube Help

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Tecles de drecera

Si fas servir la interfície nova per a ordinadors, cal que facis clic al reproductor de vídeo abans d'utilitzar les tecles de drecera. Per tornar a la interfície clàssica, ves a la foto de perfil  i fes clic a Restaura la versió anterior de YouTube.
Tecla de drecera Funció
Barra espaiadora Reprodueix o posa en pausa si la barra de cerca està seleccionada. Si hi ha un botó seleccionat, l'activa.
Tecla multimèdia del teclat per reproduir o posar en pausa Reprodueix o posa en pausa el vídeo.
k Posa en pausa o reprodueix el vídeo al reproductor.
m Silencia o deixa de silenciar el vídeo.
Tecla multimèdia del teclat per aturar Atura el vídeo.
Tecla multimèdia del teclat per passar a la pista següent Passa a la pista següent en una llista de reproducció.
Fletxa esquerra o dreta a la barra de cerca Avança o retrocedeix en el vídeo 5 segons.
j Retrocedeix en el vídeo 10 segons al reproductor.
l Avança en el vídeo 10 segons al reproductor.
. Mentre el vídeo està en pausa, salta al fotograma següent.
, Mentre el vídeo està en pausa, torna al fotograma anterior.
> Accelera la velocitat de reproducció del vídeo.
< Alenteix la velocitat de reproducció del vídeo.
Inici o Final a la barra de cerca Desplaça't fins als primers o els últims segons del vídeo.
Fletxa amunt o avall a la barra de cerca Apuja o abaixa el volum un 5%.
Números de l'1 al 9 Desplaça't des del 10% fins al 90% del vídeo.
Número 0 Desplaça't fins al començament del vídeo.
/ Ves al quadre de cerca.
f Activa la pantalla completa. Si el mode de pantalla completa està activat, torna a prémer la tecla F o Esc per sortir-ne.
c Activa els subtítols, si n'hi ha. Per amagar-los, torna a prémer la tecla C.
Maj+N Passa al vídeo següent (si estàs fent servir una llista de reproducció, passa al vídeo següent de la llista. En cas contrari, passa al següent vídeo suggerit per YouTube).
Maj+P Passa al vídeo anterior. Tingues en compte que aquesta drecera només funciona si estàs fent servir una llista de reproducció.
i Obre el minireproductor.