Kortpadsleutels vir YouTube

Spaar tyd om YouTube te navigeer met kortpadsleutels.

Gaan na jou profielfoto Profile om toegang tot die lys kortpadsleutels te kry, en kies kortpadsleutels Keyboard. Jy kan ook SHIFT+? op jou sleutelbord invoer. Wanneer jy oor sekere spelerknoppies beweeg, sal jy die relevante sleutelbordkortpad sien. Byvoorbeeld, wanneer jy oor die volskerm-ikoon beweeg, sal jy ’Volskerm (f)’ sien wat aandui dat jy f kan invoer om volskerm oop te maak.

Kortpadsleutels | Kennerswenke vanaf YouTube Hulp

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Kortpadsleutels

As jy die nuwe rekenaarervaring gebruik, moet jy op die videospeler klik voordat jy kortpadsleutels gebruik. Om terug te keer na die klassieke rekenaarervaring, gaan na die profielfoto  en klik Herstel ou YouTube.
Kortpadsleutel Funksie
Spasiebalk Speel/onderbreek wanneer die soekbalk gekies is. Aktiveer ’n knoppie as ’n knoppie fokus het.
Speel/onderbreek Media-sleutel op sleutelborde Speel / Onderbreek
k Onderbreek/speel in speler.
m Demp/ontdemp die video.
Stop-mediasleutel op sleutelborde Stop.
Volgende-snit-mediasleutel op sleutelborde Beweeg na die volgende snit in ’n snitlys.
Links/regs-pyltjie op die soekbalk Soek 5 sekondes agtertoe/vorentoe.
j Soek 10 sekondes terug in speler.
l Soek 10 sekondes vorentoe in speler.
. Gaan oor na die volgende raam terwyl die video onderbreek word.
, Gaan terug na die vorige raam terwyl die video onderbreek word.
> Versnel die videoterugspeeltempo.
< Vertraag die videoterugspeeltempo.
Tuis/Einde op die soekbalk Soek tot die begin/laaste sekondes van die video.
Op/af-pyltjie op die soekbalk Verhoog/verminder volume 5%.
Nommers 1 tot 9 Soek tot die 10% tot 90% van die video.
Nommer 0 Soek tot by die begin van die video.
/ Gaan na soekkassie.
f Aktiveer volskerm. As volskermmodus geaktiveer is, aktiveer F weer of druk escape om die volskermmodus te verlaat.
c Aktiveer geslote onderskrifte indien beskikbaar. Aktiveer C weer om onderskrifte te versteek.
Shift+N Skuif na die volgende video (As jy ’n snitlys gebruik, gaan na die volgende video van die snitlys. As jy nie ’n snitlys gebruik nie, sal dit na die volgende YouTube-voorgestelde video beweeg).
Shift+P Beweeg na die vorige video. Let daarop dat hierdie kortpad slegs werk wanneer jy ’n snitlys gebruik.
i Maak die Minispeler oop.