Informationspanel med utgivarsammanhang

Om en kanal ägs av en nyhetsutgivare som finansieras av en regering, eller är offentligt finansierad, kan en informationspanel med utgivarsammanhang visas på kanalens videovisningssida.

Informationspanelen med utgivarsammanhang anger hur utgivaren finansieras och innehåller en länk till utgivarens Wikipedia-sida. Du hittar informationspanelen med utgivarsammanhang direkt under videon bredvid informationsikonen .

Informationspanelen med utgivarsammanhang är avsedd att ge mer information om källorna till nyhetsinnehållet du ser på YouTube. Visning av informationspanelen med utgivarsammanhang baseras på information om nyhetsutgivaren som tillhandahålls av Wikipedia och andra oberoende tredjepartskällor. Det är inte en kommentar från YouTube angående utgivarens eller videons politiska ståndpunkt.

Informationspanelen med utgivarsammanhang visas inte i YouTube-sökresultat.

Informationspanelerna är inte tillgängliga i alla länder/regioner eller på alla språk. Vi arbetar med att lansera informationspanelerna i fler länder/regioner.