Informasjonspanel om utgiveren

Hvis en kanal eies av en nyhetsutgiver som finansieres av offentlige myndigheter eller med offentlige midler, kan det vises et informasjonspanel om utgiveren på videosidene til den aktuelle kanalen.

Informasjonspanelet om utgiveren opplyser om finansieringsforholdene og inneholder en link til Wikipedia-siden om utgiveren. Du finner informasjonspanelet om utgiveren ved siden av informasjonsikonet rett under videoen.

Formålet med informasjonspanelet er å gjøre seerne bedre i stand til å forstå kildene til nyhetsinnholdet de ser på YouTube. Informasjonspanelet om utgiveren er basert på informasjon om nyhetsutgiveren som er gjort tilgjengelig av Wikipedia og andre uavhengige tredjepartskilder. Det er ikke ment som en kommentar fra YouTube til utgiverens eller videoens redaksjonelle tendenser eller den redaksjonelle innflytelsen fra offentlige myndigheter.

Informasjonspanelet om utgiveren vises ikke i YouTube-søkeresultater.

Informasjonspanelene er kanskje ikke tilgjengelige for alle land/regioner og språk. Vi jobber med å kunne tilby informasjonspanelene i flere land/regioner.