Venster met informatie over de uitgever

Als een kanaal eigendom is van een nieuwsuitgever die door de overheid of met publieke middelen wordt gefinancierd, kan het zijn dat er een venster met informatie over de uitgever wordt getoond op de weergavepagina van de video's op dit kanaal.

In het venster wordt vermeld hoe de uitgever wordt gefinancierd en er is een link naar de Wikipedia-pagina van de uitgever. Je ziet het venster met informatie over de uitgever direct onder de video, naast het informatieicoon .

Dit venster met informatie over de uitgever is bedoeld om je aanvullende informatie te geven, zodat je meer inzicht krijgt in de bronnen van nieuwscontent die je op YouTube bekijkt. Of je dit venster te zien krijgt, is afhankelijk van de beschikbaarheid van informatie vanuit Wikipedia en andere onafhankelijke bronnen van derden.Het weerspiegelt niet de mening van YouTube over de redactionele inslag van de uitgever of de video, of over de redactionele invloed van een overheid.

Het venster met informatie over de uitgever wordt niet getoond in de zoekresultaten van YouTube.

Informatievensters zijn misschien niet in alle landen/regio's en talen beschikbaar. We doen ons best om ze in meer landen/regio's beschikbaar te maken.