Julkaisijan taustatiedot esittävä tietopaneeli

Jos kanavan omistaa valtionhallinnon rahoittama tai julkisesti rahoitettu uutispalvelu, kanavan videoiden katselusivulla voi näkyä julkaisijan taustatiedot esittävä tietopaneeli.

Tietopaneelista käy ilmi julkaisijan rahoitus, ja siinä on linkki julkaisijan Wikipedia-sivulle. Julkaisijan taustatiedot esittävä tietopaneeli näkyy suoraan videon alla tietokuvakkeen  vieressä.

Tietopaneelin tarkoitus on tarjota lisätietoja, jotka auttavat sinua ymmärtämään YouTubessa katsomasi uutissisällön lähteitä. Paneelin tiedot perustuvat uutispalvelua koskevaan Wikipedia-artikkeliin ja muihin riippumattomiin kolmansien osapuolten lähteisiin. Paneeli ei ole YouTuben kannanotto uutispalvelusta, videon julkaisijasta eikä hallinnon vaikutuksesta uutispalveluun.

Julkaisijan taustatiedot esittävää tietopaneelia ei näytetä YouTuben hakutuloksissa.

Tietopaneelit eivät välttämättä ole saatavilla kaikilla alueilla ja kielillä. Tavoitteenamme on saada ne käyttöön useammalla alueella.