Panel med udgiverinfo

Hvis en kanal ejes af en nyhedsudgiver, der finansieres af en offentlig myndighed, kan der blive vist et panel med udgiverinfo på afspilningssiden for videoerne på kanalen.

Panelet med udgiverinfo forklarer, hvordan udgiveren finansieres, og indeholder et link til udgiverens Wikipedia-side. Du kan se panelet med udgiverinfo lige under videoen ud for informationsikonet .

Panelet med udgiverinfo har til formål at give dig yderligere oplysninger, så du bedre kan forstå kilderne til det nyhedsindhold, du ser på YouTube. Tilføjelse af panelet med udgiverinfo er baseret på oplysninger om nyhedsudgiveren, som er tilgængelige via Wikipedia og andre uafhængige tredjepartskilder. Det er ikke et udtryk for YouTubes holdning til udgiverens eller videoens redaktionelle retning eller til en regerings redaktionelle indflydelse.

Panelet med udgiverinfo vises ikke i YouTubes søgeresultater.

Infopaneler er muligvis ikke tilgængelige på alle sprog og i alle lande/regioner. Vi arbejder på at gøre infopaneler tilgængelige i flere lande/regioner.