Tauler d'informació contextual sobre l'editor

Si el propietari d'un canal és un editor de notícies finançat per un govern o amb fons públics, pot ser que es mostri un tauler d'informació contextual sobre l'editor a la pàgina de visualització dels vídeos del seu canal.

En aquest tauler s'indica com es finança l'editor i es proporciona un enllaç a la seva pàgina de la Viquipèdia. Es mostra just a sota del vídeo, al costat de la icona d'informació .

L'objectiu d'aquest tauler és oferir-te informació addicional perquè puguis entendre millor la font del contingut de notícies que veus a YouTube. La inclusió del tauler es basa en la informació sobre l'editor de notícies disponible a la Viquipèdia i en altres fonts externes independents. En cap cas representa l'opinió de YouTube sobre la línia editorial del vídeo ni de l'editor, ni tampoc sobre la influència editorial d'un govern.

El tauler d'informació contextual sobre l'editor no es mostra als resultats de la Cerca de YouTube.

És possible que els taulers d'informació no estiguin disponibles en tots els països i regions, ni en tots els idiomes. Estem treballant perquè ho estiguin en més països i regions.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google