Consells sobre com utilitzar les dades de les impressions i la CTR

Com s'obtenen les impressions?
Tan bon punt penges un vídeo, YouTube el mostra al públic que considera rellevant. A l'hora de determinar quins espectadors és més probable que vegin els teus vídeos, els nostres sistemes tenen en compte centenars de senyals. A més, mentre els vídeos estiguin publicats a YouTube, es continuaran mostrant al públic.
Per què tinc menys impressions que subscriptors?
Tingues en compte que les notificacions i el tràfic de llocs web externs o pantalles finals no s'inclouen en les dades de les impressions. És important comprendre que no totes les vegades que un espectador veu una miniatura de vídeo es compten com a impressió i que no totes les visualitzacions provenen de les impressions de miniatures.
Obtén informació sobre què es compta com a impressió registrada. També pots consultar les fonts del trànsit per entendre completament d'on prové el temps de visualització.
Com sé si la ràtio de clics d'entrada d'impressions és alta o baixa?
La ràtio de clics d'entrada d'impressions mesura la freqüència amb què els espectadors han vist un vídeo després de veure'n una impressió registrada a YouTube. És probable que representi un subconjunt de les visualitzacions totals del teu canal ja que no totes les impressions s'inclouen en aquesta mètrica, com ara les de llocs web externs o pantalles finals.
La ràtio de clics d'entrada d'impressions varia segons el tipus de contingut, el públic i on es mostra la impressió a YouTube. Tingues en compte que les miniatures dels teus vídeos sempre competeixen contra altres vídeos, ja sigui a la pàgina d'inici, a "A continuació" a la pàgina de visualització, als resultats de la cerca i, fins i tot, als feeds de subscripció.

La meitat dels canals i vídeos de YouTube tenen una CTR d'impressions que pot oscil·lar entre el 2% i el 10%.

Tot i això, en el cas de vídeos o canals nous (com ara els que tenen menys d’una setmana) o de vídeos amb menys de 100 visualitzacions el nombre pot ser superior. Si un vídeo rep moltes impressions (per exemple, si es promociona a la pàgina d'inici o als vídeos recomanats per veure a continuació), és normal que la CTR sigui inferior que en els vídeos en què la majoria de les impressions provenen de fonts com ara la pàgina del canal.

En definitiva, el millor és comparar les CTR entre vídeos a llarg termini i tenir en compte com les fonts del trànsit les afectaran.

Com puc interpretar les dades?

Consultar la ràtio de clics d'entrada sense tenir en compte el context és poc recomanable. Per fer-te una idea sobre com els teus vídeos atrauen els espectadors i de quina manera hi interaccionen, consulta la ràtio de clics d'entrada tenint en compte altres mètriques del teu canal o vídeo. Aquestes són algunes de les maneres com ho pots fer:
  • Fixa't en la ràtio de clics d'entrada d'impressions i en la durada mitjana de les visualitzacions per saber quanta estona es queden els espectadors després de fer clic en una impressió.
    • Major ràtio de clics d'entrada amb una durada mitjana de les visualitzacions menor: això pot voler dir que les teves miniatures pesquen clics o que el contingut no compleix les expectatives dels espectadors.
    • Menor ràtio de clics d'entrada i una durada mitjana de les visualitzacions major: això pot voler dir que les miniatures o els títols no aconsegueixen que els espectadors hi facin clic. Tot i això, també pot suggerir que el contingut s'està recomanant a un públic ampli més enllà dels teus seguidors principals (probablement, un públic no objectiu farà menys clics a les miniatures i, per tant, la ràtio de clics d'entrada serà més baixa). Dona una ullada a les dades de les fonts del trànsit de les impressions per saber on es produeixen les impressions.
  • Fixa't en les fonts del trànsit per entendre d'on provenen les visualitzacions i el temps de visualització. Les fonts del trànsit com ara "Cerca a YouTube" tenen una ràtio de clics d'entrada més elevada que altres fonts com ara "Pàgina d'inici" perquè són llocs en què la probabilitat que l'espectador vulgui mirar el vídeo és més alta.

Per interpretar les dades, fixa't especialment en les xifres més altes o més baixes, ja que és d'on podràs extreure'n més informació. En general, quan el teu contingut es distribueix a un públic més ampli i les impressions augmenten, és possible que els espectadors potencials no s'incloguin entre els espectadors principals i que, per tant, sigui un públic no objectiu. Normalment, això pot comportar que la ràtio de clics d'entrada sigui més baixa. Això és normal.

Què hauria d'evitar fer amb les dades de la CTR?

A continuació s'expliquen algunes coses que cal evitar fer en utilitzar dades de la CTR:

• Prendre decisions sense tenir prou dades. És important que analitzis la teva CTR un cop hagis rebut un nombre substancial d'impressions. Evita analitzar-la immediatament després d'haver fet una pujada.
  • Fer optimitzacions a causa de petites variacions a la CTR. És normal que la CTR mostri petites variacions, però no són motiu per prendre accions immediates. Les millores potser només són útils si un canvi a la CTR és estadísticament significatiu.
  • Provar diverses miniatures o diversos títols en un mateix vídeo. No és fàcil assegurar-se que cada vídeo el veurà el mateix públic. Les diferències en la CTR poden deure's a les fonts del trànsit, més que no pas al títol o a la miniatura.
  • Fer servir pescaclics als títols o a les miniatures. Obtén més informació sobre les nostres polítiques sobre els pescaclics.
Com puc saber quin és l'"abast total" del meu canal?
Per tenir una visió completa del que atrau els espectadors als teus canals o vídeos, fes servir aquests consells per utilitzar les dades de les impressions i de la ràtio de clics d'entrada amb altres mètriques:
  • Tendències: cerca els vídeos amb més o menys impressions i els que tinguin la ràtio de clics d'entrada més alta o més baixa per detectar si el tema o el format tenen aspectes en comú.
  • Dades de visualitzacions: fixa't en la ràtio de clics d'entrada d'impressions i en la durada mitjana de visualització per saber quanta estona es queden els espectadors després de fer clic en una impressió. Per obtenir més informació, consulta la secció "Com puc saber si la ràtio de clics d'entrada d'impressions és alta o baixa".
  • Períodes de temps: filtra la cerca per al mateix període de temps quan comparis les impressions i la ràtio de clics d'entrada dels vídeos. Consulta les dades del primer dia després de la pujada, dels 7 primers dies i dels 30 primers dies per veure les tendències al llarg del temps.
  • Fonts del trànsit: consulta les fonts del trànsit per entendre completament d'on provenen les visualitzacions i el temps de visualització. Dona una ullada a les dades de les fonts del trànsit de les impressions per saber on es produeixen les impressions.
Per què tinc més visualitzacions que impressions?
Si el trànsit prové principalment de fora de youtube.com o si els vídeos es veuen en una pestanya en segon pla, és possible que el nombre de visualitzacions sigui més alt que el de les impressions. És important comprendre que no totes les vegades que un espectador veu una miniatura de vídeo es compten com a impressió i que no totes les visualitzacions provenen de les impressions de miniatures. Obtén informació sobre què es compta com a impressió registrada.
Per què la mètrica de la CTR no coincideix amb els meus càlculs?
La ràtio de clics d'entrada es basa només en les visualitzacions que provenen d'una impressió registrada segons el gràfic anterior. Això vol dir que, si divideixes el nombre total de visualitzacions d'un vídeo entre el nombre d'impressions, és possible que el resultat no coincideixi amb la ràtio de clics d'entrada que es mostra a YouTube Analytics, ja que algunes visualitzacions no provenen de les impressions de miniatures.
Com puc aconseguir més impressions o una CTR més alta?
Una ràtio de clics d'entrada alta no és un indicador d'èxit. Per tenir una visió completa del que atrau els espectadors als teus canals o vídeos, segueix els nostres consells sobre com pots utilitzar les dades de les impressions i la ràtio de clics d'entrada. En general, la millor manera d'obtenir més impressions és creant contingut de qualitat que agradi als espectadors.

Per què tinc tan poques impressions i una CTR tan baixa?

Si creus que el nombre d'impressions és més baix del que hauria de ser, a l'hora de consultar-ne les dades cal que tinguis present alguns aspectes, com ara els següents:
  • No cada vegada que un espectador veu una miniatura de vídeo es compta com a impressió i no totes les visualitzacions provenen de les impressions de miniatures. Obtén informació sobre què es compta com a impressió registrada.
  • Els vídeos antics poden tenir més impressions, ja que mentre estiguin a YouTube es continuen mostrant al públic. Per obtenir una visió més detallada sobre el rendiment dels teus vídeos, consulta els 7 primers dies després de la pujada per comparar les dades de les impressions de diversos vídeos.
  • A mesura que els teus vídeos adquireixen més popularitat, és possible que es mostrin a un públic més ampli més enllà dels teus espectadors principals. Això pot provocar que la ràtio de clics d'entrada sigui més baixa (encara que vegis un augment en les visualitzacions generals i el temps de visualització).
  • Utilitza l'informe de fonts del trànsit per consultar la ràtio de clics d'entrada per font. Això et pot servir per fer-te una idea sobre el rendiment de les miniatures i dels títols a l'hora de convertir les impressions en visualitzacions en diferents contextos.
Quina relació hi ha entre les impressions i l'obtenció d'ingressos?
Si un vídeo no és adequat per a un públic ampli segons les directrius de la comunitat, pot limitar el nombre d'impressions que obté el vídeo. A més, pot provocar que s'obtinguin menys visualitzacions i, per tant, que els ingressos també siguin menors. D'altra banda, si un vídeo no és adequat per a la majoria d'anunciants segons les directrius sobre contingut adequat per a anunciants, el vídeo podria no incloure anuncis o incloure'n de limitats.