Preguntes freqüents sobre les impressions i la ràtio de clics d'entrada

Les preguntes freqüents que trobaràs a continuació et permetran resoldre els dubtes més habituals sobre les dades de les impressions i la ràtio de clics d'entrada.

Per què el meu vídeo té una ràtio de clics d'entrada i una durada mitjana de visualització elevades, però poques impressions?

Tot i que els creadors fan les comparacions respecte dels altres vídeos del seu canal, els sistemes de YouTube classifiquen tots els vídeos respecte de la resta dels vídeos que poden veure els espectadors. Encara que un vídeo tingui un bon rendiment en comparació amb els altres vídeos del teu canal, és possible que els vídeos d'altres canals tinguin un rendiment encara millor. També és habitual que els vídeos amb menys impressions i visualitzacions tinguin una ràtio de clics d'entrada i una durada mitjana de visualització més elevades. El motiu d'aquestes xifres més elevades és que han vist els vídeos un públic més reduït i més fidel. A l'hora de comparar el rendiment dels vídeos, tingues en compte que les dades poden ser més aviat un reflex de les diferències entre els públics.

Què he d'evitar fer amb les dades de la ràtio de clics d'entrada?

• Prendre decisions sense tenir prou dades. És important que revisis la ràtio de clics d'entrada un cop hagis rebut un nombre substancial d'impressions. No ho facis immediatament després de penjar el contingut.
  • Fer millores a causa de canvis petits en la ràtio de clics d'entrada. És normal que la ràtio de clics d'entrada mostri petites variacions, però no són motiu per prendre accions immediates. Les millores potser són útils si un canvi en la ràtio de clics d'entrada és estadísticament significatiu.
  • Provar diverses miniatures o diversos títols en un mateix vídeo. No és fàcil assegurar-se que cada vídeo el veurà el mateix públic. Les diferències en la ràtio de clics d'entrada poden deure's a les fonts del trànsit, més que no pas al títol o a la miniatura.

Com sé si la ràtio de clics d'entrada d'impressions és alta o baixa?

La ràtio de clics d'entrada d'impressions mesura la freqüència amb què els espectadors han vist un vídeo després de veure'n una impressió registrada a YouTube. És probable que representi un subconjunt de les visualitzacions totals del teu canal ja que no totes les impressions s'inclouen en aquesta mètrica, com ara les de llocs web externs o pantalles finals.

La ràtio de clics d'entrada d'impressions varia segons el tipus de contingut, el públic i on es mostra la impressió a YouTube. Tingues en compte que les miniatures dels teus vídeos sempre competeixen contra altres vídeos, ja sigui a la pàgina d'inici, a "A continuació" a la pàgina de visualització, als resultats de la cerca i, fins i tot, als feeds de subscripció.

La meitat dels canals i vídeos de YouTube tenen una CTR d'impressions que pot oscil·lar entre el 2% i el 10%.

En el cas de vídeos o canals nous (com ara els que tenen menys d’una setmana) o de vídeos amb menys de 100 visualitzacions l'interval pot ser més gran. Si un vídeo rep moltes impressions (per exemple, si es mostra a la pàgina d'inici), és normal que la CTR sigui inferior. Els vídeos en què la majoria de les impressions provenen de fonts com ara la pàgina del canal tenen una CTR superior.

En definitiva, el millor és comparar les CTR entre vídeos a llarg termini i tenir en compte com les fonts del trànsit les afectaran.

Evita intentar que la teva ràtio de clics d'entrada (CTR) augmenti mitjançant miniatures o títols que siguin pescaclics. YouTube recomanarà un vídeo als espectadors si és rellevant per a ells i si la durada mitjana de visualització indica que els espectadors el troben interessant. Els vídeos que són pescaclics acostumen a tenir una durada mitjana de visualització baixa i, per tant, és menys probable que YouTube els recomani. Pots saber si la teva miniatura és pescaclics si té una CTR elevada, però la durada mitjana de visualització és baixa i té menys impressions de les esperades.

Per què tinc més visualitzacions que impressions?

Si una gran quantitat del trànsit dels teus vídeos prové de fora de YouTube, és possible que tinguis més visualitzacions que impressions. No totes les vegades que un espectador veu una miniatura d'un vídeo es consideren una impressió i no totes les visualitzacions provenen de les impressions de miniatures. Obtén informació sobre què es considera una impressió registrada.

Per què la mètrica de la ràtio de clics d'entrada no coincideix amb els meus càlculs?

La ràtio de clics d'entrada es basa en les visualitzacions que provenen d'impressions comptabilitzades. Si divideixes les visualitzacions totals del teu vídeo entre el nombre d'impressions, és possible que el resultat no coincideixi amb la ràtio de clics d'entrada. Algunes visualitzacions no provenen d'impressions de miniatures.

Quina relació hi ha entre les impressions i la monetització?

Si un vídeo no és adequat per a un públic ampli segons les nostres directrius de la comunitat, pot limitar el nombre d'impressions que obté el vídeo. Aquesta limitació també pot provocar que s'obtinguin menys visualitzacions i menys ingressos. A més, si un vídeo no és adequat per a la majoria d'anunciants segons les directrius sobre contingut adequat per a anunciants, pot ser que es publiqui sense anuncis o amb anuncis limitats.

Nota: tingues en compte que aquests suggeriments es basen en percentatges d'èxit globals a YouTube. No garanteixen cap resultat específic per al teu cas concret.