Ilmoituksen tekeminen YouTuben ennakoinneista

Yritämme estää sopimattomia ennakointeja parhaamme mukaan, mutta emme aina onnistu. Jos uskot, että ehdotus on automaattisen täydennyksen käytäntöjen vastainen, voit tehdä siitä ilmoituksen seuraavasti:

1. Klikkaa hakupalkin ennakointikentän alaosasta Ilmoita sopimattomista ennakoinneista.
  2. Kirjoita viesti ja valitse Lähetä.

Käymme palautteesi läpi, mutta emme automaattisesti poista ilmoitettuja ennakointeja.

Ennakoinnissa on oikeudellinen ongelma

Jos haluat pyytää laittoman sisällön poistamista, täytä tämä lomake.