Fiks en hacket YouTube-konto

Hvis du ser noe av det følgende, kan det hende kontoen din har blitt hacket, kapret eller satt på spill:

• Endringer du ikke har gjort: Profilbildet ditt, beskrivelsene, e-postinnstillingene eller sendte meldinger er annerledes.
  • Opplastede videoer som ikke er dine: Noen andre har lagt ut videoer via Google-kontoen din. Det kan hende at du ser e-postvarsler om disse videoene, noen ganger i forbindelse med straffetiltak eller advarsler knyttet til uønsket innhold.

Du kan fortsatt logge på Google-kontoen din

Følg fremgangsmåten for å sikre Google-kontoen din.

Du kan ikke logge på Google-kontoen din

Her finner du hjelp til å få tilgang til Google-kontoen din igjen:

1. Følg fremgangsmåten for å gjenopprette Google-kontoen eller Gmail-tjenesten din.
  2. Tilbakestill passordet ditt når du blir bedt om det. Velg et sterkt passord du ikke allerede har brukt for denne kontoen. Finn ut hvordan du oppretter sikre passord.

Bidra til å beskytte kontoen din

Følg disse trinnene for å gjøre kontoen din sikrere:

1. Gå til Google-kontoen din.
  2. Klikk på Sikkerhet i navigasjonspanelet til venstre.
  3. Under «Google-pålogging» kan du legge til gjenopprettingsalternativer for å komme inn i kontoen din igjen i fremtiden. Finn ut hvordan du konfigurerer gjenopprettingsalternativer.
    1. Slå på totrinnsbekreftelse for å gjøre kontoen enda sikrere. Finn ut hvordan du slår på totrinnsbekreftelse.
    2. Hvis du bruker Gmail, må du sjekke filtrene og innstillingene for videresending. Sørg for at e-posten din ikke blir videresendt til en e-postadresse du ikke har konfigurert.