Løs problem med hacket YouTube-konto

Din konto kan være blevet hacket, kapret eller kompromitteret, hvis du oplever:

• Ændringer, som du ikke har foretaget: Dit profilbillede, dine beskrivelser, mailindstillinger eller sendte meddelelser er ændret.
  • Uploadede videoer, der ikke er dine: Nogen har uploadet videoer med din konto. Du vil muligvis se mailunderretninger om disse videoer, sommetider i forbindelse med straffe eller advarsler for dårligt indhold.

Du kan stadig logge ind på din Google-konto

Følg vejledningen for at beskytte din Google-konto.

Du kan ikke logge ind på din Google-konto

Sådan får du hjælp til at få adgang til din Google-konto igen:

1. Følg vejledningen i, hvordan du gendanner din konto.
  2. Nulstil din adgangskode, når du bliver bedt om det. Vælg en stærk adgangskode, som du ikke allerede har brugt til denne konto. Se, hvordan du vælger en stærk adgangskode.

Beskyt din konto

Følg denne vejledning for at beskytte din konto:

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Sikkerhed i navigationspanelet til venstre.
  3. Tilføj muligheder for gendannelse i panelet Login på Google for at få nemmere adgang til din konto igen fremover. Se, hvordan du opretter muligheder for gendannelse.
    1. Aktivér totrinsbekræftelse for at føje et ekstra sikkerhedslag til din konto. Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse.
    2. Hvis du bruger Gmail, skal du kontrollere dine filtre og indstillinger for videresendelse. Kontrollér, at dine mails ikke videresendes til en mailadresse, som du ikke har angivet.