Kirjautuminen ulos YouTubesta tai YouTube-tilin poistaminen TV:ssä

Jos pääset käyttämään laitetta:

Näin kirjaudut ulos:

1. Avaa TV:n YouTube-sovellus.
  2. Valitse vasemmanpuoleinen valikko.
  3. Siirry tilisivulle valitsemalla tilikuvakkeesi.
  4. Valitse profiiliksi Vieras ja klikkaa Käytä tiliä.

Näin poistat tilisi laitteesta:

1. Avaa TV:n YouTube-sovellus.
  2. Valitse vasemmanpuoleinen valikko.
  3. Siirry tilisivulle valitsemalla tilikuvakkeesi.
  4. Valitse tilisi luettelosta ja klikkaa Poista tili.

Jos et enää pääse käyttämään laitetta tai haluat kirjautua ulos etänä:

Xbox

1. Avaa https://myaccount.google.com/permissions millä tahansa laitteella.
  2. Valitse Google-sovellusten luettelosta YouTuben Xbox-sovellus.
  3. Valitse Poista käyttöoikeus.

PlayStation 4

1. Avaa https://myaccount.google.com/permissions millä tahansa laitteella.
  2. Sivulla näkyy luettelo kolmannen osapuolen sovelluksista, joilla on pääsy tilille. Valitse PlayStation Network.
  3. Valitse Poista käyttöoikeus.

Android-TV

1. Avaa https://myaccount.google.com/permissions millä tahansa laitteella.
  2. Valitse laiteluettelosta Android-TV:si.
  3. Valitse Poista käyttöoikeus.
Huom. Jos poistat Android-TV:n laiteluettelostasi, Google-tilisi poistetaan kokonaan Android-TV:stä.

Muut laitteet

1. Avaa https://myaccount.google.com/permissions millä tahansa laitteella.
  2. Valitse Google-sovellusten luettelosta YouTube televisiossa.
  3. Valitse Poista käyttöoikeus.