Log ud eller fjern en konto fra YouTube på tv

Hvis du har adgang til enheden:

Sådan logger du ud:

1. Åbn YouTube-appen på dit tv.
  2. Vælg menuen til venstre.
  3. Vælg dit kontoikon for at åbne kontosiden.
  4. Vælg gæsteprofilen, og klik på "Brug konto".

Sådan fjerner du din konto fra enheden:

1. Åbn YouTube-appen på dit tv.
  2. Vælg menuen til venstre.
  3. Vælg dit kontoikon for at åbne kontosiden.
  4. Vælg din konto på listen, og klik på "Fjern konto".

Hvis du ikke længere har adgang til enheden eller gerne vil logge ud via fjernadgang:

Xbox

1. Åbn https://myaccount.google.com/permissions på en hvilken som helst enhed.
  2. Vælg "YouTube-app til Xbox" på listen over Google-apps.
  3. Vælg "Fjern adgang".

PlayStation 4

1. Åbn https://myaccount.google.com/permissions på en hvilken som helst enhed.
  2. Vælg "PlayStation Network" på listen over tredjepartsapps med kontoadgang.
  3. Vælg "Fjern adgang".

Android TV

1. Åbn https://myaccount.google.com/permissions på en hvilken som helst enhed.
  2. Vælg dit Android TV på listen over enheder.
  3. Vælg "Fjern adgang".
Bemærk! Hvis du fjerner Android TV fra din liste over enheder, fjernes hele din Google-konto fra Android TV.

Alle andre enheder

1. Åbn https://myaccount.google.com/permissions på en hvilken som helst enhed.
  2. Vælg “YouTube på tv” på listen over Google-apps.
  3. Vælg "Fjern adgang".