TV:n tai pelikonsolin YouTube-sovelluksen käyttäminen

YouTube-sovellus on saatavana monelle älytelevisiolle ja pelikonsolille. Voit kirjautua sisään sovellukseen, tarkastella tilattuja kanaviasi, etsiä sisältöä ja käyttää mobiililaitettasi kaukosäätimenä.

Huom. YouTube-sovellus on saatavana monelle laitteelle, mutta tässä artikkelissa kuvatut ohjaustoiminnot ovat käytettävissä vain tietyillä laitteilla. Muiden sovellusten tuki lisätään pian.

Liikkuminen sovelluksessa

Tilien välillä vaihtaminen televisiossa

TV:n YouTube-sovelluksessa voi kirjautua useille tileille ja vaihtaa käytössä olevaa tiliä. Talouteesi kuuluvat henkilöt voivat lisätä omat tilinsä, ja vieraat voivat käyttää YouTubea vierastilillä. Vierastilin avulla YouTubea voi käyttää TV:ssä ilman sisäänkirjautumista, eivätkä vierastilin tapahtumat vaikuta oman tilisi suosituksiin.

Katsottavien videoiden etsiminen

Sovelluksessa voi etsiä katsottavia videoita monella tavalla:
Haku
  • Voit käyttää hakua  vasemmanpuoleisesta valikosta.

Koti-välilehti

• Koti-välilehdellä  voit selata suositeltujen videoiden luetteloa.
  • Voit avata toisen siirtymispalkin vasemmanpuoleisesta valikosta. Voit siirtyä eri välilehdille, mukaan lukien Suositukset, Trendaavat tai Musiikki.

Tilaukset-välilehti

• Voit selata luetteloa, johon on koottu tilaamiesi kanavien videosuosituksia.
  • Voit selata tilaamiasi kanavia nähdäksesi kanavan uusimmat videot tai soittolistat.

Videoiden tallentaminen soittolistoihin

Voit lisätä videoita toisella laitteella luomiisi soittolistoihin. Lue lisää soittolistojen luomisesta ja muokkaamisesta.
Videon tallentaminen soittolistaan:
  1. Valitse katselusivulla Lisää .
  2. Valitse Tallenna .
  3. Valitse soittolista, johon haluat tallentaa videon.

Kirjaston käyttäminen

Kirjasto-välilehdellä  on seuraavat välilehdet: Historia, Omat videot, Katso myöhemmin, Ostokset ja Soittolistat.

Asetusten muuttaminen

Pääset tilisi asetuksiin valitsemalla vasemmanpuoleisesta valikosta Asetukset . Asetuksissa  voit muokata ääntä, automaattista toistoa, kontrastia ja rajoitettua tilaa sekä yhdistää TV:n mobiililaitteeseesi.

Toisen laitteen käyttäminen kaukosäätimenä

Voit käyttää puhelinta, tablettia tai tietokonetta kaukosäätimenä. Lue lisää laitteesi yhdistämisestä TV:n YouTube-sovelluksen käyttöä varten.

Vianmääritys ja palaute

Lähetä palautetta YouTubelle

Kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme kaiken aikaa sekä arvostamme saamaamme palautetta. Voit kertoa mielipiteesi uudesta käyttöliittymästä siirtymällä puhelimella, tabletilla tai tietokoneella osoitteeseen https://www.youtube.com/tv_feedback.