Gå på opdagelse i YouTube-appen på dit tv

YouTube-appen er tilgængelig på mange smartfjernsyn, streamingenheder og spillekonsoller. Du kan logge ind på appen, se de kanaler, som du abonnerer på, søge efter indhold og bruge en mobilenhed som fjernbetjening. Du kan også se YouTube på dit smart-tv ved at tilknytte dine enheder

Tjek, om YouTube-appen er tilgængelig på din lokation.

Lande, hvor YouTube Premium er tilgængeligt

Argentina

Luxembourg

Australien

Malaysia

Østrig

Malta

Aserbajdsjan

Mexico

Bahrain

Montenegro

Bangladesh

Marokko

Belarus

Nepal

Belgien

Nederlandene

Bolivia

New Zealand

Bosnien-Hercegovina

Nicaragua

Brasilien

Nigeria

Bulgarien

Nordmakedonien

Canada

Norge

Chile

Oman

Colombia

Pakistan

Costa Rica

Panama

Kroatien

Papua Ny Guinea

Cypern

Paraguay

Tjekkiet

Peru

Danmark

Filippinerne

Den Dominikanske Republik

Polen

Ecuador

Portugal

Egypten

Puerto Rico

El Salvador

Qatar

Estland

Rumænien

Finland

Rusland

Frankrig

Saudi-Arabien

Georgien

Senegal

Tyskland

Serbien

Ghana

Singapore

Grækenland

Slovakiet

Guatemala

Slovenien

Honduras

Sydafrika

Hongkong

Sydkorea

Ungarn

Spanien

Island

Sri Lanka

Indien

Sverige

Indonesien

Schweiz

Irak

Taiwan

Irland

Tanzania

Israel

Thailand

Italien

Tunesien

Jamaica

Tyrkiet

Japan

Uganda

Jordan

Ukraine

Kasakhstan

Storbritannien

Kenya

USA

Kuwait

Uruguay

Letland

Venezuela

Libanon

Vietnam

Libyen

Yemen

Liechtenstein

Zimbabwe

Litauen

Sådan logger du ind på YouTube på dit tv

Find rundt i appen på dit tv

Log ind eller ud af YouTube-appen

Du kan logge ind på YouTube-appen på dit smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol. Du kan også logge ud af appen eller fjerne en konto fra appen.

Sådan skifter du konto

Med YouTube-appen på dit tv kan du logge ind på flere konti og nemt skifte mellem disse konti.

Bemærk! Hvis du vælger dit barns profil eller en YouTube Kids-gæsteprofil, kommer du til YouTube Kids. Få flere oplysninger om denne oplevelse.

Medlemmer af din husstand kan tilføje deres egne konti, og gæster kan logge ind på en gæstekonto. Gæstekonti giver dig mulighed for at bruge YouTube på dit tv, mens du er logget ud. Det indhold, du ser, mens du er logget ud, påvirker ikke din kontos anbefalinger, når du er logget ind.

Find de videoer, du vil se

Du har flere muligheder for at finde videoer i appen:
Via Søg
  • Du kan bruge Søg i navigationen til venstre.

Via fanen Start

• Gennemse oversigten over anbefalede videoer på fanen Start .
  • Vælg navigationen til venstre for at åbne en sekundær navigationslinje. Du kan udforske forskellige faner som f.eks. Anbefalet, Hot lige nu eller Musik.

Via fanen Abonnementer

• Gennemse en oversigt over anbefalede videoer fra de kanaler, du abonnerer på.
  • Rul gennem de kanaler, du abonnerer på, for at se en kanals nyeste videoer eller playlister.

Via afspilningssiden

• Rul ned, og vælg Søg .

Gem videoer på playlister

Du kan føje videoer til playlister, du har oprettet på andre enheder. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter og administrerer playlister.
Sådan gemmer du videoer på en playliste:
  1. Vælg Gem video på en videos afspilningsside.
  2. Vælg den playliste, du vil gemme videoen på.

Få adgang til din samling

Via fanen Samling kan du få adgang til fanerne Historik, Mine videoer, Se senere, Dine film og serier og Playlister.

Opdater dine indstillinger

Du får adgang til dine kontoindstillinger ved at vælge Indstillinger i navigationen til venstre. , du kan ændre autoplay, begrænset tilstand og knytte dit tv til din mobilenhed.

Brug en anden enhed som fjernbetjening

Brug din telefon, tablet eller computer som fjernbetjening. Få oplysninger om, hvordan du knytter din enhed til YouTube-appen på dit tv.

Administrer din tv-kø

Tilføj, se og fjern videoer fra din tv-kø, når du knytter din telefon, tablet eller computer til dit tv via casting.

Føj videoer til din tv-kø

1. Tryk på Mere '' ud for den video, du vil tilføje.
  2. Tryk på Føj til kø.

Se din tv-kø

Din tv-kø vises i et minimeret vindue nederst på YouTube-siden på din telefon. Stryg det minimerede vindue opad for at åbne og se din kø.

Fjern videoer fra din tv-kø

1. Se din tv-kø.
  2. Tryk på Mere '' ud for den video, du vil fjerne.
Tryk på Fjern fra kø.

Fejlfinding og feedback

Fejlfinding

Hvis du oplever et problem med at se YouTube på dit tv, kan du følge vores vejledning i fejlfinding.

Send feedback til YouTube

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter, og vi sætter pris på din feedback. Du kan indsende feedback om oplevelsen med det nye produkt ved at gå til https://www.youtube.com/tv_feedback på en telefon, tablet eller computer.