Navegar per YouTube en televisors o videoconsoles

L'aplicació YouTube està disponible en molts televisors intel·ligents i videoconsoles. Pots iniciar la sessió a l'aplicació, veure els canals a què t'hagis subscrit, cercar-hi contingut i fer servir el dispositiu mòbil com a comandament.

Nota: tot i que l'aplicació YouTube està disponible en molts dispositius, la navegació que es descriu en aquest article només està disponible en alguns. Aviat estarà disponible en més dispositius.

Navegar per l'aplicació

Canviar de compte al televisor

A l'aplicació YouTube al televisor, pots iniciar la sessió en diversos comptes i canviar fàcilment d'un compte a un altre. Les persones que visquin amb tu poden afegir-hi els seus comptes i els convidats poden iniciar la sessió a un compte de convidat. Els comptes de convidat et permeten fer servir YouTube al televisor sense iniciar la sessió, de manera que les accions que s'hi duguin a terme no afecten les recomanacions del teu compte.

Cercar vídeos per veure

Per cercar vídeos a l'aplicació, tens diverses opcions:
Des de la cerca
  • Pots fer servir la cerca  al tauler de navegació de l'esquerra.

Des de la pestanya Inici

• Navega per la graella de vídeos recomanats de la pestanya Inici .
  • Selecciona el tauler de navegació de l'esquerra per obrir una barra de navegació secundària. Pots explorar diverses pestanyes, com ara Recomanats, Tendències o Música.

Des de la pestanya Subscripcions

• Navega per la graella de vídeos recomanats dels canals a què t'has subscrit.
  • Desplaça't pels canals a què estàs subscrit per veure'n els vídeos o les llistes de reproducció més recents.

Desar vídeos en llistes de reproducció

Pots afegir vídeos a llistes de reproducció que ja hagis creat en altres dispositius. Obtén més informació sobre com pots crear i gestionar llistes de reproducció.
Per desar vídeos en una llista de reproducció, segueix aquests passos:
  1. A la pàgina de visualització, fes clic a Més .
  2. Fes clic a Desa .
  3. Selecciona la llista de reproducció en què vols desar el vídeo.

Accedir a la biblioteca

Des de la pestanya Biblioteca , pots accedir a les pestanyes Historial, Els meus vídeos, Visualitza més tard, Compres i Llistes de reproducció.

Actualitzar la configuració

Per accedir a la configuració del teu compte, selecciona Configuració  al tauler de navegació de l'esquerra. A Configuració  pots canviar el so, la reproducció automàtica, el contrast i el mode restringit, així com enllaçar el televisor al dispositiu mòbil.

Fer servir un segon dispositiu com a comandament

Pots fer servir el telèfon, la tauleta o l'ordinador com a comandament. Obtén informació sobre com pots enllaçar el dispositiu que vols fer servir amb l'aplicació YouTube al televisor.

Resolució de problemes i suggeriments

Enviar suggeriments a YouTube

Treballem contínuament per millorar els nostres productes i els teus suggeriments ens són molt útils. Per fer-nos arribar la teva opinió sobre la nova experiència amb el producte, ves a https://www.youtube.com/tv_feedback des d'un telèfon, una tauleta o un portàtil.