Kontaktoplysninger i anmodninger om fjernelse på grund af ophavsret.

Visse personlige oplysninger er påkrævet, når du indsender en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret via vores webformular.

Sådan bruges dine oplysninger

• Hvis en video bliver fjernet på grund af krænkelse af ophavsretten, kan man se navnet på ophavsretsindehaveren på YouTube i stedet for videoen.
  • Dit fulde juridiske navn skal angives for at gennemføre en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret. Det bliver muligvis delt med uploaderen af den video, der er blevet fjernet på grund af krænkelse af ophavsretten.
  • Din primære mailadresse fra din anmodning om fjernelse deles muligvis med uploaderen af den video, der er blevet fjernet på grund af krænkelse af ophavsretten. Det kan ske, at uploaderen kontakter dig med henblik på at få fjernet sit strafklip for at krænke ophavsretten.
  • Din fysiske adresse og dit telefonnummer forbliver fortrolige, medmindre der anmodes om dem i forbindelse med et sagsanlæg. Hvis YouTube er forpligtet til at dele oplysninger, får du besked, før vi deler dem.
  • Beskrivelsen af det værk, der angiveligt er blevet krænket, deles med uploaderen af den video, der er blevet fjernet på grund af krænkelse af ophavsretten, så vedkommende forstår, hvorfor videoen er blevet fjernet.

Offentlig registrering af anmodninger om fjernelse

Uploaderen af den krænkende video kan anmode om en kopi af din anmodning om fjernelse. De oplysninger, der vises i denne offentlige registrering, omfatter:

• Navnet på ejeren af ophavsretten
  • Primær mailadresse
  • Sekundær mailadresse (et valgfrit felt i webformularen)
  • Dit fulde juridiske navn
  • Din beskrivelse af det påstået krænkende værk
  • Dine svar på YouTubes anmodninger om flere oplysninger. YouTube anmoder om flere oplysninger, hvis din oprindelige anmodning om fjernelse er ufuldstændig eller tilsyneladende ugyldig.

Bekymringer i forbindelse med deling af kontaktoplysninger

Hvis du oplever, at nogen chikanerer dig på YouTube, kan du få flere oplysninger om anmeldelse af chikane og digital mobning i stedet for krænkelse af ophavsret.

Selvom chikane og krænkelse af ophavsret nogle gange overlapper, er det ikke sikkert, at proceduren til anmodning om fjernelse på grund af ophavsret er det bedste valg i disse tilfælde. Det kan også være en god idé at læse mere om undtagelser vedrørende ophavsret, f.eks. fair use, før du indsender en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret.

Husk, at en autoriseret repræsentant (f.eks. en advokat) kan indsende en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret på vegne af en indehaver af ophavsret. Den autoriserede repræsentant skal bruge sin egen YouTube-konto til at indsende anmodningen. Derudover skal vedkommende angive sin relation til indehaveren af ophavsretten i anmodningen om fjernelse.