Informació de contacte en sol·licituds de supressió per infracció dels drets d'autor

Quan envies una sol·licitud de supressió per infracció dels drets d'autor mitjançant el nostre formulari web, cal que proporcionis determinada informació personal.

Com s'utilitza la teva informació

• Si se suprimeix un vídeo per infracció dels drets d'autor, a YouTube es mostrarà el nom del propietari dels drets d'autor en lloc del vídeo.
  • Per completar una sol·licitud de supressió per infracció dels drets d'autor, és obligatori proporcionar el teu nom legal complet. És possible que es comparteixi amb l'usuari que ha penjat el vídeo suprimit per infracció dels drets d'autor.
  • És possible que l'adreça electrònica principal de la sol·licitud de supressió es comparteixi amb l'usuari que ha penjat el vídeo suprimit per infracció dels drets d'autor. I pot ser que aquesta persona es posi en contacte amb tu per resoldre el toc d'atenció per infracció dels drets d'autor associat.
  • La teva adreça física i el teu número de telèfon seran confidencials tret que se sol·licitin com a part d'una demanda. Si YouTube ha de compartir cap de les teves dades, t'enviarem una notificació abans de fer-ho.
  • La descripció de l'obra objecte de la presumpta infracció es compartirà amb l'usuari que ha penjat el vídeo suprimit per infracció dels drets d'autor perquè entengui per què s'ha suprimit.

Registre públic de sol·licituds de supressió

L'usuari que ha penjat el vídeo infractor pot sol·licitar una còpia de la teva sol·licitud de supressió. Aquest registre públic inclou informació com ara:

• El nom del propietari dels drets d'autor.
  • L'adreça electrònica principal.
  • L'adreça electrònica secundària (un camp opcional del formulari web).
  • El teu nom legal complet.
  • La teva descripció de l'obra presumptament infractora.
  • Les respostes que proporcionis quan YouTube et demani més informació. YouTube et demanarà més informació si la teva sol·licitud inicial de supressió és incompleta o no és vàlida.

Dubtes sobre la compartició de la informació de contacte

Si et preocupa que algú t'estigui assetjant a YouTube, potser t'interessa saber com pots informar d'assetjament i ciberassetjament en lloc d'infraccions dels drets d'autor.

Tot i que l'assetjament i la infracció dels drets d'autor es poden produir alhora, en aquests casos el procés de sol·licitud de supressió per infracció dels drets d'autor potser no és la millor opció. Abans d'enviar aquesta sol·licitud, també et recomanem que obtinguis més informació sobre les excepcions dels drets d'autor, com ara l'ús legítim.

Tingues en compte que un representant autoritzat (com ara un advocat) pot enviar una sol·licitud de supressió per infracció dels drets d'autor en nom d'un propietari dels drets d'autor. Aquest representant ha d'utilitzar el seu propi compte de YouTube per enviar la sol·licitud. A més, ha d'especificar la seva relació amb el propietari dels drets d'autor a la sol·licitud de supressió.