Kontakinligting in kopieregverwyderingsversoeke

Sekere persoonlike inligting word vereis wanneer jy ’n kopieregverwyderingsversoek deur ons webvorm indien.

Hoe jou inligting gebruik word

• As ’n video weens kopieregskending verwyder word, sal die kopieregeienaar se naam op YouTube sigbaar wees, pleks van die video.
  • Jou volle wetlike naam word vereis om ’n kopieregverwyderingsversoek te voltooi. Dit kan gedeel word met die oplaaier van die video wat weens kopieregskending verwyder is.
  • Jou primêre e-posadres uit jou verwyderingsversoek kan gedeel word met die oplaaier van die video wat weens kopieregskending verwyder is. Die oplaaier sal dalk met jou in aanraking kom om hul geassosieerde kopieregwaarskuwing op te los.
  • Jou fisiese adres en foonnommer sal vertroulik bly, tensy dit as deel van ’n regsgeding versoek word. As daar van YouTube vereis word om enige inligting te deel, sal ons jou in kennis stel voordat ons dit doen.
  • Die beskrywing van die werk waarvan die kopiereg na bewering geskend is, sal gedeel word met die oplaaier van die video wat weens kopieregskending verwyder is, sodat hulle kan verstaan waarom hulle video verwyder is.

Publieke rekord van verwyderingsversoeke

Die oplaaier van die video wat kopiereg skend, kan ’n kopie van jou verwyderingsversoek aanvra. Die inligting wat op hierdie publieke rekord gewys word, sluit in:

• Naam van kopieregeienaar
  • Primêre e-posadres
  • Sekondêre e-posadres (’n opsionele veld op die webvorm)
  • Jou volle wetlike naam
  • Jou beskrywing van die werk wat na bewering kopiereg skend
  • Jou antwoorde op YouTube se versoeke vir meer inligting. YouTube sal meer inligting versoek as jou aanvanklike verwyderingsversoek onvolledig is of ongeldig voorkom.

Besorgdheid oor die deling van kontakinligting

As jy besorg is dat iemand jou op YouTube teister, is dit ’n goeie idee om meer te wete te kom oor die aangee van teistering en kuberafknouery pleks van kopieregskending.

Hoewel besorgdheid oor teistering en kopieregskending soms oorvleuel, is die kopieregverwyderingsversoekproses in sulke gevalle dalk nie die beste opsie nie. Jy moet dalk ook meer te wete kom oor kopiereguitsonderings, soos billike gebruik, voordat jy ’n kopieregverwyderingsversoek indien.

Hou in gedagte dat ’n gemagtigde verteenwoordiger (soos ’n prokureur) ’n kopieregverwyderingsversoek namens ’n kopieregeienaar kan indien. Die gemagtigde verteenwoordiger moet hul eie YouTube-rekening gebruik om die versoek in te dien. Hulle moet ook hul verhouding met die kopieregeienaar in die verwyderingsversoek spesifiseer.