Forstå dine data om unikke seere

Med data om unikke seere kan du få et klarere billede af din målgruppes størrelse eller det anslåede antal seere, der så dine videoer i løbet af et givent tidsrum. Uanset om en person ser videoerne på en computer eller en mobilenhed eller ser dem mere end én gang, tæller personen som én unik seer.

Vær opmærksom på, at disse metrics er beregnet til at give en overordnet fornemmelse af din målgruppe og rækkevidde. Du kan gennemgå dine andre kanal- og videometrics for at få et overblik over din effektivitet.

Dataene måler den samlede rækkevidde for en video ved at tage højde for tilfælde, hvor seere kan se indhold på forskellige enheder, eller hvor flere seere deler samme enhed. Systemet medregner data fra enheder og omfatter både trafik fra brugere, der er logget ind og ikke logget ind, til at estimere antallet af seere.

For at sikre datakvaliteten er det samlede antal unikke seere tilgængeligt i perioder på op til 90 dage. Du kan se ændringer over tid ved at sammenligne forskellige 90-dages intervaller. Data for unikke seere er tilgængelige fra den 1. august 2017.

Find dine data om unikke seere

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Analytics i menuen til venstre.
  3. Klik på fanen Publikum for at se dine unikke seere.

Ofte stillede spørgsmål om unikke seere

Hvordan kan jeg bruge disse data?
Her er et par eksempler på, hvordan du kan bruge dataene om "Unikke seere":
  • Du kan se det gennemsnitlige antal unikke seere, som har set din kanal, ved at se på metrics for “Gennemsnitligt antal visninger pr. seer” på fanen SE MERE.
  • Sammenlign din målgruppestørrelse med din abonnentbase, og identificer videoer, der har hjulpet dig med at nå ud til en bredere målgruppe foruden dine abonnenter.
  • Identificer tilfælde, hvor din video har appelleret til en ny målgruppe, ved at sammenligne din kanals unikke seere før og efter offentliggørelse af videoen.
  • Du kan bruge disse oplysninger som en guide i din indholdsstrategi.
Hvorfor ser jeg færre unikke seere, end når jeg lægger seere for mine videoer sammen?
Hvis en seer ser mere end én video på din kanal, vises det som en unik seer for hver af videoerne. Men disse visninger kombineres imidlertid til én unik seer for din kanal.
Hvorfor er antallet af unikke seere lavere end antallet af abonnenter?
Antallet af abonnenter er ikke den mest nøjagtige måde at estimere målgruppens størrelse på. Seere abonnerer i gennemsnit på mange forskellige kanaler og vender muligvis ikke tilbage for hver ny upload på de kanaler, de abonnerer på.
Hvis du har færre unikke seere end abonnenter, kan det skyldes, at dine abonnenter ikke har slået kanalnotifikationer til eller ikke ser dine nyeste uploads med det samme.