YouTube-ostosten vahvistusasetusten muuttaminen

Voit estää laitteellasi tehdyt vahinko-ostot YouTubessa ottamalla ostovahvistuksen käyttöön. Kun ostovahvistus on käytössä ja laitteellasi tehdään ostos YouTubessa, ostos on vahvistettava antamalla tietyt tiedot, kuten Google-tilisi salasana. Asetus on oletuksena käytössä kaikilla Google-tiliisi yhdistetyillä laitteilla.

Huom. Tarvittaessa voit aina vaihtaa tai palauttaa Google-tilisi salasanan.

Ostovahvistuksen laittaminen päälle

Ostovahvistusta ei tarvitse laittaa erikseen päälle, vaan se on oletuksena päällä tililläsi. Vahvistuksen laittaminen päälle tai pois päältä koskee kaikkia Google-tiliin yhdistettyjä laitteita.

Ostovahvistuksen laittaminen pois päältä

Ota käyttöön tilisi muistaminen YouTube-ostosten yhteydessä. Tämä vaihtoehto poistaa ostovahvistuksen käytöstä kaikilta Google-tiliisi yhdistetyiltä laitteilta.
Huom. Ostovahvistuksen poistaminen käytöstä voi johtaa luvattomiin ostoksiin. Jos poistat ostovahvistuksen käytöstä, otat vastuun kaikista veloituksista.

Ostovahvistuksen ottaminen käyttöön uudelleen

Voit ottaa ostovahvistuksen uudelleen käyttöön milloin tahansa YouTube-tilisi asetuksista.
  1. Avaa YouTube-sovellus tai siirry osoitteeseen youtube.com.
  2. Napauta profiilikuvaasi ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Tilin asetukset ‑kohdasta Laskutus ja maksut.
  4. Valitse Ota ostovahvistus käyttöön.
  5. Seuraa ohjeita näytöllä.