YouTube-ostosten vahvistusasetusten muuttaminen

Voit valita, sallitko pikaostokset YouTube-tililläsi. Jos pikaostokset on käytössä, tililläsi voi tehdä ostoksia YouTubessa ilman lisävahvistusta millä tahansa laitteella, jolle olet kirjautunut.

Ostovahvistus on oletuksena käytössä kaikilla Google-tiliisi liitetyillä laitteilla. Kun ostovahvistus on käytössä ja laitteellasi tehdään ostos YouTubessa, ostos on vahvistettava antamalla tietyt tiedot, kuten Google-tilisi salasana. Ostovahvistuksen käyttäminen voi ennaltaehkäistä vahingossa tehtyjä tai luvattomia ostoksia. Jos et halua käyttää ostovahvistusta, katso alta ohjeet pikaostosten käyttöönottamiseksi.

Huomioitavaa:
  • Ensisijainen vahvistustapasi ei välttämättä toimi kaikkien ostosten yhteydessä. Joissakin tapauksissa vahvistus on ehkä tehtävä jollakin muulla tavalla.
  • Joidenkin elokuvien ja TV-sarjojen ostaminen YouTubessa voi vielä edellyttää ostovahvistusta, vaikka pikaostokset on käytössä.
  • Tarvittaessa voit aina vaihtaa tai palauttaa Google-tilisi salasanan.

Ostovahvistuksen ottaminen käyttöön

Ostovahvistusta ei tarvitse ottaa erikseen käyttöön, vaan se on oletuksena käytössä tililläsi. Vahvistuksen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä koskee kaikkia Google-tiliisi yhdistettyjä laitteita.

Pikaostosten ottaminen käyttöön

Pikaostosten käyttöönotto poistaa ostovahvistuksen käytöstä kaikilta Google-tiliisi yhdistetyiltä laitteilta. Tee näin:
  1. Valitse YouTube-mobiilisovelluksessa profiilikuvasi Profiili.
  2. Valitse Asetukset
  3. Valitse Laskutus ja maksut.
  4. Paina Ota pikaostokset käyttöön ‑kohdan viereistä valitsinta.
  5. Valitse haluamasi vahvistustapa ja vahvista tilisi, jotta toiminto tulee käyttöön.
  6. Näet että asetuksen valitsin on nyt Käytössä-asennossa ja pikaostokset on otettu käyttöön tililläsi.
Huom. Pikaostosten käyttöönotto ja ostovahvistuksen poistaminen käytöstä voi johtaa luvattomiin ostoksiin. Jos poistat ostovahvistuksen käytöstä, otat vastuun kaikista veloituksista.

Ostovahvistuksen ottaminen käyttöön uudelleen

Voit ottaa ostovahvistuksen uudelleen käyttöön milloin tahansa ja ehkäistä siten luvattomia tai vahingossa tehtyjä ostoksia tililläsi. Tee näin:
  1. Valitse YouTube-mobiilisovelluksessa profiilikuvasi Profiili.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Laskutus ja maksut.
  4. Aseta Ota pikaostokset käyttöön ‑kohdan viereinen valitsin Pois käytöstä ‑asentoon. Ostosten vahvistus on nyt otettu käyttöön tililläsi.

Kun pikaostokset ei ole käytössä, sinua pyydetään vahvistamaan jokainen ostos kaikilla Google-tiliisi liitetyillä laitteilla.