YouTube-ostosten vahvistusasetusten muuttaminen

Voit valita, sallitaanko pikaostokset YouTubessa. Kun pikaostokset on päällä, voit tehdä ostoksia YouTubessa ilman lisävahvistusta millä tahansa laitteella, jolle olet kirjautunut.

Ostovahvistus on oletuksena päällä kaikilla Google-tiliin liitetyillä laitteilla. Kun ostovahvistus on päällä ja laitteella tehdään ostos YouTubessa, ostos on vahvistettava antamalla tietyt tiedot, kuten Google-tilin salasana. Ostovahvistuksen käyttäminen voi ennaltaehkäistä vahingossa tehtyjä tai luvattomia ostoksia. Jos et halua käyttää ostovahvistusta, katso alta ohjeet pikaostosten käyttöönottamiseksi.

Huomioitavaa:
  • Ensisijainen vahvistustapa ei välttämättä toimi kaikkien ostosten yhteydessä. Joissakin tapauksissa vahvistus on ehkä tehtävä jollakin muulla tavalla.
  • Joidenkin elokuvien ja TV-sarjojen ostaminen YouTubessa voi vielä edellyttää ostovahvistusta, vaikka pikaostokset on käytössä.
  • Tarvittaessa voit vaihtaa tai nollata Google-tilisi salasanan.

Ostovahvistuksen laittaminen päälle

Ostovahvistusta ei tarvitse ottaa erikseen käyttöön, vaan se on oletuksena käytössä tililläsi. Vahvistuksen laittaminen päälle tai pois päältä koskee kaikkia Google-tiliin yhdistettyjä laitteita.

Pikaostosten ottaminen käyttöön

Pikaostosten käyttöönotto poistaa ostovahvistuksen käytöstä kaikilta Google-tiliisi yhdistetyiltä laitteilta. Tee näin:
  1. Valitse YouTube-mobiilisovelluksessa profiilikuvasi Profiili.
  2. Valitse Asetukset
  3. Valitse Laskutus ja maksut.
  4. Napauta "Ota pikaostokset käyttöön" ‑kohdan viereistä valitsinta.
  5. Valitse haluamasi vahvistustapa ja vahvista tilisi, jotta se tulee käyttöön.
  6. Näet, että asetuksen valitsin on nyt Päällä-asennossa ja pikaostokset on laitettu päälle tililläsi.
Huom. Pikaostosten käyttöönotto ja ostovahvistuksen laittaminen pois päältä voi johtaa luvattomiin ostoksiin. Jos poistat ostovahvistuksen käytöstä, otat vastuun kaikista veloituksista.

Ostovahvistuksen ottaminen käyttöön uudelleen

Voit ottaa ostovahvistuksen uudelleen käyttöön milloin tahansa ja ehkäistä siten luvattomia tai vahingossa tehtyjä ostoksia tililläsi. Tee näin:
  1. Valitse YouTube-mobiilisovelluksessa profiilikuvasi Profiili.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Laskutus ja maksut.
  4. Laita "Ota pikaostokset käyttöön" ‑kohdan viereinen valitsin Pois‑asentoon. Ostosten vahvistus on nyt otettu käyttöön tililläsi.

Kun pikaostokset on poissa päältä, sinua pyydetään vahvistamaan jokainen ostos kaikilla Google-tiliin liitetyillä laitteilla.