Tilin vahvistuksen edellyttäminen YouTube-ostosten yhteydessä

Voit estää sisällön ostamisen YouTubesta laitteellasi vahingossa ottamalla ostovahvistuksen käyttöön. Kun ostovahvistus on käytössä ja laitteellasi tehdään ostos YouTubesta, ostos on vahvistettava antamalla tiettyjä tietoja, kuten Google-tilisi salasana. Asetus on oletuksena käytössä kaikille Google-tiliisi yhdistetyille laitteille.

Ostovahvistuksen ottaminen käyttöön

Ostovahvistusta ei tarvitse ottaa erikseen käyttöön vaan se on oletuksena käytössä tililläsi. Vahvistuksen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä koskee kaikkia Google-tiliisi yhdistettyjä laitteita.

Ostovahvistuksen poistaminen käytöstä

Jos haluat poistaa ostovahvistuksen käytöstä, ota käyttöön tilisi muistaminen YouTube-ostosten yhteydessä. Tämä vaihtoehto poistaa ostovahvistuksen käytöstä kaikilta Google-tiliisi yhdistetyiltä laitteilta.
Huom. Ostovahvistuksen poistaminen käytöstä voi johtaa luvattomiin ostoksiin. Jos poistat ostovahvistuksen käytöstä, otat vastuun kaikista veloituksista.

Ostovahvistuksen ottaminen uudelleen käyttöön

Voit ottaa ostovahvistuksen uudelleen käyttöön milloin tahansa YouTube-tilisi asetuksista.
  1. Avaa YouTube-sovellus tai siirry osoitteeseen youtube.com.
  2. Valitse profiilikuvasi ja valitse sitten Asetukset .
  3. Valitse Tilin asetukset ‑kohdasta Laskutus ja maksut
    • Mobiililaiteella: napauta Pyydä ostovahvistusta.
    • Selaimella: klikkaa Ota ostovahvistus käyttöön.
  4. Seuraa näkyviin tulevia ohjeita.