Skift dine indstillinger for købsbekræftelse på YouTube

Du kan vælge, om du vil tillade "hurtige køb" på YouTube. Når muligheden for hurtige køb er slået til, kan alle enheder, som du er logget ind på, foretage YouTube-køb uden yderligere verificering.

Købsverificering er som standard allerede slået til på alle enheder, der er knyttet til din Google-konto. Når købsverificering er slået til, er bestemte oplysninger påkrævede (f.eks. adgangskoden til din Google-konto) for at kunne foretage et køb på YouTube. Når købsverificering er slået til, kan du forebygge utilsigtede eller uautoriserede debiteringer. Hvis du ikke ønsker, at verificering skal være påkrævet, kan du se nedenfor, hvordan du i stedet kan slå hurtige køb til.

Ting, du skal være klar over:
  • Din foretrukne verificeringsmetode kan muligvis ikke anvendes i alle købssituationer. I nogle tilfælde kan du stadig blive bedt om at verificere via en anden metode end den, du har valgt.
  • Købsverificering kan stadig være påkrævet ved køb af nogle film og tv-serier på YouTube, selvom hurtige køb er slået til.
  • Hvis det er nødvendigt, kan du ændre eller nulstille adgangskoden til din Google-konto.

Slå købsverificering til

Du behøver ikke at slå købsverificering til manuelt, da det som standard er slået til på kontoniveau. Alle enheder, der er knyttet til din Google-konto, bliver påvirket, når du slår verificeringsindstillinger til eller fra.

Slå hurtige køb til

Hvis du slår hurtige køb til, deaktiveres købsverificering på alle enheder, der er knyttet til din Google-konto. Sådan aktiverer du hurtige køb:
  1. Klik på dit profilbillede Profil .
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Fakturering og betalinger.
  4. Klik på Aktivér hurtige køb.
  5. Angiv adgangskoden igen.
  6. Du kan nu se teksten "Hurtige køb er aktiveret".

Bemærk! Hvis du slår hurtige køb til og dermed deaktiverer købsverificering, kan det medføre uautoriserede køb. Ved deaktivering af købsverificering påtager du dig ansvaret for alle debiteringer.

Genaktivering af købsverificering

Du kan slå købsverificering til igen for at få bedre beskyttelse mod uautoriserede køb eller utilsigtede køb. Sådan genaktiverer du købsverificering:
  1. Klik på dit profilbillede Profil .
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Fakturering og betalinger.
  4. Klik på Deaktiver hurtige køb.

Når hurtige køb er slået fra, bliver du bedt om at verificere ved alle køb og på alle enheder, der er knyttet til din Google-konto.