Canviar la configuració de verificació per a les compres a YouTube

Per evitar fer compres per error a YouTube amb el teu dispositiu, pots activar la verificació de compres, de manera que cada vegada que hi facis una compra se't demani determinada informació de verificació, com ara la contrasenya del Compte de Google. Aquesta opció de configuració està activada de manera predeterminada i s'aplica a tots els dispositius associats al Compte de Google.

Nota: si és necessari, sempre pots canviar o restablir la contrasenya del Compte de Google.

Activar la verificació de compres

No cal que activis manualment la verificació de compres, ja que està activada de manera predeterminada al nivell de compte. Això significa que tots els dispositius associats al teu Compte de Google es veuran afectats quan activis o desactivis la configuració de la verificació.

Desactivar la verificació de compres

Selecciona l'opció per recordar el compte quan facis una compra a YouTube per desactivar la verificació de compres en tots els dispositius associats al teu Compte de Google.
Nota: si desactives la verificació de compres, pot ser que es facin compres no autoritzades. Assumeixes la responsabilitat de tots els càrrecs.

Tornar a activar la verificació de compres

Pots restaurar la verificació de compres en qualsevol moment des de la configuració del compte de YouTube.
  1. Obre l'aplicació YouTube o ves a youtube.com.
  2. Toca la teva foto de perfil i després Configuració Configuració.
  3. A Configuració del compte, selecciona Facturació i pagaments.
  4. Toca Activa la verificació de compres.
  5. Segueix les instruccions en pantalla.