Skift dine indstillinger for købsbekræftelse på YouTube

Du kan forebygge utilsigtede køb på YouTube på din enhed ved at slå købsverificering til. Købsverificering betyder, at bestemte oplysninger (f.eks. adgangskoden til din Google-konto) skal indtastes på din enhed, når der foretages køb på YouTube. Denne indstilling er som standard slået til og gælder på alle enheder, der er tilknyttet din Google-konto.

Slå købsverificering til

Du behøver ikke at slå købsverificering til manuelt, da det som standard er slået til på kontoniveau. Alle enheder, der er knyttet til din Google-konto, bliver påvirket, når du slår verificeringsindstillinger til eller fra.

Slå købsverificering fra

Tilvælg muligheden for at huske din konto, når du foretager et køb på YouTube. Dette slår købsverificering fra på alle enheder, der er knyttet til din Google-konto.
Bemærk! Deaktivering af købsverificering kan medføre uautoriserede køb. Ved at slå købsverificering fra påtager du dig ansvaret for alle debiteringer.

Genaktivering af købsverificering

Du kan altid gendanne købsverificering via indstillingerne for din YouTube-konto.
  1. Åbn YouTube-appen, eller gå til youtube.com.
  2. Tryk på dit profilbillede og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Vælg Fakturering og betalinger under "Kontoindstillinger".
  4. Tryk på Aktivér købsverificering.
  5. Følg vejledningen på skærmen.