Canviar la configuració de verificació per a les compres a YouTube

Pots triar si vols permetre les "compres ràpides" al teu compte de YouTube. En activar aquesta opció, podràs fer compres a YouTube des de qualsevol dispositiu en què hagis iniciat la sessió sense cap verificació addicional.

La verificació de compres està activada de manera predeterminada i s'aplica a tots els dispositius associats al teu Compte de Google. Quan aquesta opció està activada, se't demana determinada informació, com ara la teva contrasenya del Compte de Google, per poder fer una compra a YouTube. La verificació de compres ajuda a prevenir càrrecs fets per error o no autoritzats. Si vols saltar-te aquest pas de verificació, consulta més avall com pots activar les compres ràpides.

Informació important:
  • És possible que no puguis fer servir el teu mètode de verificació preferit en tots els casos i que a vegades hagis de fer-ne servir un altre.
  • Pot ser que hagis de verificar la compra d'alguns programes de televisió i pel·lícules a YouTube, encara que tinguis activades les compres ràpides.
  • Si és necessari, sempre pots canviar o restablir la contrasenya del Compte de Google.

Activar la verificació de compres

No cal que activis manualment la verificació de compres, ja que està activada de manera predeterminada al nivell de compte. Tots els dispositius associats al teu Compte de Google es veuran afectats quan activis o desactivis la configuració de la verificació.

Activar les compres ràpides

Si actives les compres ràpides, es desactivarà la verificació de compres en tots els dispositius associats al teu Compte de Google. Per activar les compres ràpides, segueix aquests passos:
  1. Toca la teva foto de perfil Perfil a l'aplicació YouTube per a mòbils.
  2. Toca Configuració.
  3. Selecciona Facturació i pagaments.
  4. Commuta a activada l'opció "Activa les compres ràpides".
  5. Selecciona el teu mètode de verificació preferit per a aquest canvi i verifica el compte amb el mateix mètode.
  6. Veuràs que les compres ràpides estan activades al compte, tal com indica el commutador.
Nota: l'activació de les compres ràpides pot provocar compres no autoritzades. Amb la desactivació de la verificació de compres, assumeixes la responsabilitat de tots els càrrecs.

Tornar a activar la verificació de compres

Pots tornar a activar la verificació de compres en qualsevol moment per protegir-te de compres fetes per error o no autoritzades. Per tornar a activar la verificació de compres, segueix aquests passos:
  1. Toca la teva foto de perfil Perfil a l'aplicació YouTube per a mòbils.
  2. Selecciona Configuració.
  3. Selecciona Facturació i pagaments.
  4. Commuta a desactivada l'opció "Activa les compres ràpides". S'ha reactivat la verificació de compres per al teu compte.

En desactivar les compres ràpides, se't demanarà que verifiquis cada compra que facis en tots els dispositius associats al Compte de Google.