Titta på YouTube Snabbklipp

Snabbklipp är en samling korta videor. Du kan titta på dem i YouTube-appen, antingen längst upp i prenumerationsflödet, via fliken Snabbklipp, på startsidan eller på vissa visningssidor. Snabbklippen är tillgängliga i sju dagar.

Obs! Funktionen Snabbklipp är för närvarande i betastadiet och endast tillgänglig för kanaler med över 10 000 prenumeranter.  Det kan ta upp till fyra veckor för Snabbklipp att dyka upp efter att kanalen har uppnått 10 000 prenumeranter.

Titta på YouTube Snabbklipp

1. När en innehållsskapare har delat ett snabbklipp som du inte har tittat på visas en färgglad ring runt innehållsskaparens profilbild. Tryck på profilbilden för att titta på snabbklippet.
  2. Om du vill hoppa till föregående eller nästa video i snabbklippet trycker du på vänster eller höger sida av spelaren.
  3. Tryck länge på skärmen om du vill pausa.

Om du vill börja prenumerera på en kanal när du tittar på en innehållsskapares snabbklipp kan du trycka på knappen Prenumerera i videon.  Du kan även avvisa snabbklippet genom att trycka på  .

Obs! Du kan granska och radera visningshistoriken för snabbklipp på myactivity.google.com

Rapportera ett snabbklipp

Om du tycker att ett snabbklipp du tittar på är olämpligt kan du rapportera det

1. Tryck på Mer  längst ned till höger i snabbklippet.
  2. Välj Rapportera

Kommentera ett snabbklipp

Du kan lägga upp en offentlig kommentar och titta på andra kommentarer för ett snabbklipp.  Tryck på kommentarsrutan om du vill lägga upp en kommentar.