Se YouTube-snuttsamlinger

Snuttsamlinger består av korte videoer. Du finner dem i YouTube-appen – enten øverst i Abonnementer-feeden din, på startsiden din eller på enkelte videosider. Hver snuttsamling er tilgjengelig i sju dager.

Se YouTube-snuttsamlinger

1. Når en skaper har delt en snuttsamling du ikke har sett, ser du en farget ring rundt profilbildet til skaperen. Trykk på profilbildet for å se snuttsamlingen.
  2. Trykk på venstre eller høyre side av spilleren for å hoppe til forrige eller neste video i snuttsamlingen.
  3. Hold nede på skjermen for å sette videoen på pause.

For å abonnere på kanalen til skaperen du ser på snuttsamlingen til, kan du trykke på Abonner-knappen  i videoen. Du kan også lukke snuttsamlingen ved å trykke på .

Merk: Du kan gjennomgå og slette seerloggen for snuttsamlinger på myactivity.google.com.

Rapportér en snuttsamling

Hvis du mener snuttsamlingen du ser på, er upassende, kan du rapportere den:

1. Trykk på Mer nederst til høyre i snuttsamlingen.
  2. Velg Rapportér

Kommenter en snuttsamling

Du kan kommentere offentlig på en snuttsamling og se kommentarer fra andre. Trykk på kommentarfeltet for å kommentere.