Se YouTube-snuttsamlinger

Snuttsamlinger består av korte videoer. Du finner dem i YouTube-appen – enten øverst i Abonnementer-feeden din, på Snuttsamlinger-fanen til skaperen eller på enkelte videosider. Hver snuttsamling er tilgjengelig i sju dager.

Merk: Snuttsamlinger-funksjonen er foreløpig i betaversjon og tilgjengelig for alle kvalifiserte kanaler med over 10 000 abonnenter. Det kan ta opptil fire uker før snuttsamlinger blir tilgjengelig, etter at du har nådd 10 000 abonnenter.

Se YouTube-snuttsamlinger

1. Når en skaper har delt en snuttsamling du ikke har sett, ser du en farget ring rundt profilbildet til skaperen. Trykk på profilbildet for å se snuttsamlingen.
  2. Trykk på venstre eller høyre side av spilleren for å hoppe til forrige eller neste video i snuttsamlingen.
  3. Hold nede på skjermen for å sette den på pause.

For å abonnere på kanalen til skaperen du ser på snuttsamlingen til, kan du trykke på Abonner-knappen i videoen. Du kan også lukke snuttsamlingen ved å trykke på .

Merk: Du kan gjennomgå og slette seerloggen for snuttsamlinger på myactivity.google.com.

Rapportér en snuttsamling

Hvis du mener snuttsamlingen du ser på, er upassende, kan du rapportere den:

1. Trykk på Mer nederst til høyre i snuttsamlingen.
  2. Velg Rapportér

Kommenter en snuttsamling

Du kan kommentere offentlig på en snuttsamling og se kommentarer fra andre. Trykk på kommentarfeltet for å kommentere.