YouTube-tarinoiden katseleminen

Tarinat ovat lyhyitä videoita sisältäviä kokoelmia, joita voi katsella YouTuben mobiilisovelluksella tilaussyötteen yläosasta, omalta kotisivulta ja joiltakin katselusivuilta. Tarinat ovat katsottavissa 7 päivän ajan.

YouTube-tarinoiden katseleminen

1. Kun sisällöntuottaja jakaa tarinan, jota et ole katsonut, näet värikkään reunuksen hänen profiilikuvansa ympärillä. Katso tarina napauttamalla profiilikuvaa.
  2. Siirry edelliseen tai seuraavaan videoon tarinan sisällä napauttamalla soittimen vasenta tai oikeaa laitaa.
  3. Paina näyttöä pitkään keskeyttääksesi toiston.

Voit tilata kanavan katsellessasi tarinaa napauttamalla videossa olevaa Tilaa-painiketta . Voit myös ohittaa tarinan valitsemalla .

Huom. Voit tarkastella tarinoiden katseluhistoriaa ja poistaa sen osoitteessa myactivity.google.com.

Tarinasta ilmoittaminen

Jos katsomasi tarina sisältää mielestäsi sopimatonta sisältöä, voit tehdä siitä ilmoituksen:

1. Klikkaa tarinan oikeasta alakulmasta Lisää .
  2. Valitse Tee ilmoitus

Tarinan kommentointi

Voit kommentoida tarinaa julkisesti sekä lukea muiden kommentteja. Voit postata kommentin napauttamalla kommenttikenttää.