Se Historier på YouTube

Historier er en samling af korte videoer. Du kan se historier i YouTube-appen på din mobil, enten i toppen af ​​dit abonnementsfeed, på fanen Historier hos youtubere, på din startside eller på nogle afspilningssider. Hver historie er tilgængelig i syv dage.

Bemærk! Funktionen Historier er i øjeblikket i beta og tilgængelig for alle kvalificerede kanaler med over 10.000 abonnenter. Det kan tage op til fire uger, før Historier vises, når du har nået 10.000 abonnenter.

Se Historier på YouTube

1. Når en youtuber har delt en historie, du ikke har set, kan du se en farverig ring rundt om vedkommendes profilbillede. Klik på profilbilledet for at se den pågældende youtubers historie.
  2. Du kan gå til den næste eller forrige video i historien ved at trykke på venstre eller højre side af afspilleren.
  3. Hold fingeren på skærmen for at sætte videoen på pause.

Tryk på knappen Abonner i videoen for at abonnere på kanalen, mens du ser en youtubers historie. Du kan også afvise historien ved at trykke på .

Bemærk! Du kan gennemgå og slette afspilningshistorik for historier på myactivity.google.com.

Rapportér en historie

Hvis du synes, at den historie, du ser, er upassende, kan du rapportere den:

1. Tryk på Mere i nederste højre hjørne af historien.
  2. Vælg Rapporter

Kommenter en historie

Du kan også kommentere en historie offentligt og få vist andre kommentarer. Tryk på kommentarfeltet for at skrive en kommentar.