Veure històries de YouTube

Les històries de YouTube són col·leccions de vídeos curts que pots veure a l'aplicació YouTube per a mòbils des de la part superior del feed de subscripcions, des de la teva pàgina d'inici o des d'algunes pàgines de visualització. Cada història està disponible durant 7 dies.

Veure històries de YouTube

1. Si un creador comparteix una història i encara no l'has vist, veuràs un cercle de color al voltant de la seva foto de perfil. Per veure-la, toca la foto de perfil.
  2. Per passar al vídeo següent o anterior de la història, toca la part esquerra o dreta del reproductor.
  3. Mantén premuda la pantalla per posar el vídeo en pausa.

Per subscriure't a un canal mentre mires una història d'un creador, pots prémer el botó Subscriu-me  que trobaràs al vídeo. També pots ignorar la història tocant .

Nota: pots consultar i suprimir l'historial de visualitzacions d'Històries a myactivity.google.com.

Informar d'una història

Si creus que una història inclou contingut inadequat, pots informar-ne:

1. A l'extrem inferior dret de la història, fes clic a Més .
  2. Selecciona Informa.

Comentar una història

Pots comentar públicament una història i també veure altres comentaris. Toca el quadre de comentaris per escriure'n un.