Entrades de concerts a YouTube

Si ets un artista musical a YouTube, és possible que compleixis els requisits per mostrar a YouTube les dates dels teus pròxims concerts.

Els prestatges d'entrades s'activen automàticament als canals d'artista aptes. Un cop s'hagi activat aquesta funció, els espectadors que mirin contingut musical oficial al teu canal de YouTube podran comprar entrades per a les dates amb esdeveniments disponibles seguint els enllaços a les pàgines dels vídeos. Mostrarem l'esdeveniment que es trobi geogràficament més a prop teu i altres dates de l'esdeveniment.

Les funcions de venda d'entrades no es mostren als fans que les consulten des de navegadors mòbils o dispositius de la sala d'estar. A l'ordinador, el prestatge d'entrades es mostrarà directament a sota del reproductor de vídeo. A l'aplicació mòbil principal de YouTube, la venda d'entrades es mostrarà al feed de visualització mòbil. El prestatge no inclourà els esdeveniments amb entrades esgotades.

Idoneïtat del canal

Per poder gaudir de les funcions de venda d'entrades, has de:

• Tenir un canal oficial d'artista de YouTube.
  • Tenir un identificador d'atracció musical amb algun dels venedors d'entrades admesos que es mostren més avall.
  • Tenir concerts programats en algun dels països admesos que es mostren més avall, on els espectadors dels vídeos poden veure el prestatge d'entrades.
Nota: els canals creats per a nens no són aptes per a les funcions de venda d'entrades.

Venedors d'entrades admesos

• AXS
  • Eventbrite
  • See Tickets
  • Ticketmaster
  • DICE

El venedor d'entrades admès (no Google) és responsable de tot el que tingui a veure amb la venda d'entrades, inclosos la gestió de comandes i d'inventari, els reembossaments, el servei d'atenció al client i els pagaments, entre d'altres.

És possible que incorporem venedors d'entrades nous per col·laborar-hi més endavant, així que et recomanem que tornis per comprovar si hi ha novetats.

Països admesos

Els espectadors ubicats als països o regions següents poden veure les funcions de venda d'entrades:

• Austràlia
  • Canadà
  • Irlanda
  • Nova Zelanda
  • Regne Unit
  • Estats Units

Activar o desactivar les funcions de venda d'entrades

Tots els canals d'artista aptes tenen activades les funcions de venda d'entrades. Si creus que és el teu cas, contacta amb el teu gestor de partners de YouTube o envia'ns suggeriments.

Per desactivar la funció de venda d'entrades al canal d'artista:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Concerts.
  3. Al costat de "Ven entrades a través de YouTube", commuta l'opció de venda d'entrades a desactivada

Per tornar a afegir les funcions de venda d'entrades al teu canal, commuta l'opció de venda d'entrades a activada

Polítiques de venda d'entrades

L'ús de les funcions de venda d'entrades ha de complir les condicions del servei de YouTube, incloses les directrius de la comunitat de YouTube.

Les infraccions d'aquestes condicions i polítiques poden provocar la suspensió o la cancel·lació de les funcions de venda d'entrades (incloses les funcions relacionades) o la cancel·lació del compte, d'acord amb aquestes polítiques.

Si no estàs d'acord amb algun dels punts anteriors, no utilitzis les funcions de venda d'entrades. També pots desactivar-les en qualsevol moment.

Compartició de dades i mètriques dels esdeveniments

Els venedors d'entrades admesos reben dades relacionades amb el trànsit que prové de les funcions de venda d'entrades de YouTube per a les seves analítiques.

Les dades de venda d'entrades i d'ingressos ja no estan disponibles a YouTube Studio. Per trobar aquestes dades, contacta directament amb el proveïdor d’entrades.