Om programmet YouTube Priority Flagger

De effektive værktøjer i YouTube Priority Flagger-programmet er nyttige for statslige myndigheder og ikke-statslige organisationer (NGO'er, non-governmental organizations). Disse myndigheder og NGO'er er særligt gode til at fortælle YouTube om indhold, der overtræder vores retningslinjer for fællesskabet.

YouTube Priority Flagger-programmet omfatter:

• En webformular, som statslige myndigheder og NGO'er kan bruge til at kontakte YouTube direkte
  • Indsigt i beslutninger vedrørende rapporteret indhold
  • Prioriteret gennemgang af rapporter, der gør det lettere at handle
  • Løbende drøftelse af og feedback til YouTube-indholdsområder
  • Lejlighedsvise onlinekurser

Kvalificering til programmet

Statslige myndigheder og NGO'er er kvalificerede til at deltage i YouTube Priority Flagger-programmet. Ideelle kandidater:

• Har en identificeret ekspertise inden for mindst én politikrelateret kategori
  • Rapporterer indhold jævnligt og med en høj grad af nøjagtighed
  • Er åbne for løbende drøftelse af og feedback til YouTube vedrørende indholdsområder

Visse organisationer, herunder organisationer fra lande/regioner, hvor menneskerettigheder bliver krænket, eller ytringsfriheden bliver undertrykt, kan blive underlagt yderligere gennemgang.

Sådan tilmelder du dig YouTube Priority Flagger-programmet

Hvis du repræsenterer en NGO eller statslig myndighed, kan du kontakte din lokale kontaktperson hos YouTube eller Google.

Tip! Før de kan blive medlemmer af Priority Flagger-programmet, skal deltagere fra statslige myndigheder og NGO'er deltage i YouTube-kurser for at lære om vores retningslinjer for fællesskabet og håndhævelsesprocedurer.

Programkrav

Formålet med Priority Flagger-programmet er at håndhæve vores retningslinjer for fællesskabet. Deltagerne skal:

• Forpligte sig til jævnligt at rapportere indhold, der muligvis overtræder vores retningslinjer. YouTube forbeholder sig retten til at fjerne deltagere, der ikke deltager betydeligt i programmet.
  • Være åbne for løbende drøftelse af og feedback til forskellige YouTube-indholdsområder.
  • Logge ind på YouTube for at rapportere indhold som en del af Priority Flagger-programmet.
  • Angive en mailadresse til organisationen eller til mindst én person i organisationen, der er fast kontaktperson for Priority Flagger-programmet. Vi sender regelmæssigt mails om Priority Flagger-programmet til denne mailadresse.

Alle deltagere i Priority Flagger-programmet er underlagt en fortrolighedsaftale.

YouTube forbeholder sig retten til at afvise deltagelse i programmet, ændre programkravene eller suspendere programmet efter eget skøn.

Proces for gennemgang af rapporteringer

YouTubes indholdsmoderatorer gennemgår de videoer, der rapporteres af medlemmer af Priority Flagger-programmet, i henhold til YouTubes retningslinjer for fællesskabet. Indhold, der rapporteres af medlemmer af Priority Flagger-programmet, bliver ikke fjernet automatisk og ikke behandlet anderledes, hvad angår politikker – der gælder de samme standarder for rapporteringer modtaget fra andre brugere. Men på grund af den høje grad af nøjagtighed fra medlemmerne af Priority Flagger-programmet, prioriterer vores teams at gennemgå disse rapporteringer.

Priority Flagger-programmets eneste formål er rapportering af mulige overtrædelser af retningslinjerne for fællesskabet. Det er ikke et flow til rapportering af indhold, der muligvis overtræder lokal lovgivning. Anmodninger baseret på lokal lovgivning kan indsendes ved at følge vejledningen her.