Meer oor die YouTube Prioriteitvlagger-program

YouTube Prioriteitsvlagmerkerprogram help om robuuste nutsgoed aan regeringsagentskappe en nieregeringsorganisasies (NRO’s) te verskaf. Hierdie agentskappe en NRO’s is baie doeltreffend om YouTube in te lig oor inhoud wat ons gemeenskapsriglyne oortree.

YouTube Prioriteitsvlagmerkerprogram sluit in:

• ’n Webvorm wat regeringsagentskappe en NRO’s kan gebruik om YouTube direk te kontak
  • Sigbaarheid van besluite oor gerapporteerde inhoud
  • Vlaghersienings wat vir vinniger optrede geprioritiseer is
  • Voortdurende bespreking en terugvoer oor YouTube-inhoudareas
  • Sporadiese aanlyn opleiding

Programgeskiktheid

Regeringsagentskappe en NRO’s kwalifiseer om aan YouTube se Prioriteitsvlagmerkerprogram deel te neem. Ideale kandidate:

• Het geïdentifiseerde kundigheid in ten minste een beleidvertikaal
  • Vlag inhoud gereeld met ’n hoë akkuraatheidskoers
  • Is ontvanklik vir voortdurende bespreking en terugvoer aan YouTube oor inhoudareas

Sekere organisasies, insluitend organisasies in lande/streke met ’n geskiedenis van menseregteskendings of uitspraakonderdrukking, kan aan verdere kontrolering onderworpe wees.

Hoe om by YouTube Prioriteitsvlagmerkerprogram aan te sluit

As jy ’n NRO of regeringsagentskap verteenwoordig, moet jy met jou plaaslike kontakpunt by YouTube of Google in aanraking kom.

Wenk: Deelnemers van regerings en NRO’s moet voordat hulle ’n prioriteitsvlagmerker kan word, ’n YouTube-opleidingsessie bywoon om meer oor ons gemeenskapsriglyne en toepassingsprosesse te leer.

Programvereistes

Die Prioriteitsvlagmerkerprogram bestaan om ons gemeenskapsriglyne toe te pas. Deelnemers moet:

• Hulle daartoe verbind om inhoud wat moontlik ons riglyne oortree, gereeld aan te gee. YouTube behou die reg voor om enige deelnemer te verwyder wat nie op ’n beduidende wyse aan die program deelneem nie.
  • Ontvanklik wees vir voortgesette bespreking en terugvoer op verskeie YouTube-inhoudareas.
  • By YouTube aanmeld om inhoud as deel van die Prioriteitsvlagmerkerprogram te vlag.
  • Hul e-posadresse of die e-posadres van minstens een individu in hul organisasie gee wat die deurlopende kontakpunt vir die Prioriteitsvlagmerkerprogram is. Ons sal van tyd tot tyd e-posse oor die Prioriteitsvlagmerkerprogram na hierdie e-posadres stuur.

Alle deelnemers in die Prioriteitsvlagmerkerprogram is onderworpe aan ’n nie-openbaarmakingsooreenkoms (NOO).

YouTube hou die reg voor om deelname aan die program te weier, programvereistes te wysig, of die program na ons eie goeddunke op te skort.

Vlaghersieningsproses

YouTube-inhoudmoderators gaan video’s na wat deur prioroteitsvlagmerkers gevlag word, volgens YouTube se gemeenskapsriglyne. Inhoud wat deur prioriteitsvlagmerkers aangegee word, word nie outomaties verwyder nie en is nie onderworpe aan enige differensiële beleidshantering nie – dieselfde standaarde geld vir vlae wat van ander gebruikers af ontvang word. Weens hul hoë graad van akkuraatheid, prioritiseer ons spanne egter vlae van prioriteitsvlagmerkers af vir kontrolering.

Die Prioriteitsvlagmerkerprogram bestaan uitsluitlik vir die aangee van moontlike oortredings van gemeenskapsriglyne. Dit is nie ’n proses vir die aangee van inhoud wat moontlik plaaslike wette oortree nie. Versoeke op grond van plaaslike wette kan volgens die instruksies hier ingedien word.