Bruk bilde-i-bilde på utvalgte enheter

Med bilde-i-bilde (BIB) kan du se på YouTube-videoer mens du bruker andre apper på mobilenheten din.

Se på YouTube mens du bruker andre apper

Watch YouTube while using other apps on Android | Pro Tips from TeamYouTube

Slik fungerer bilde-i-bilde

Med bilde-i-bilde krympes videoen til en liten spiller som du kan flytte rundt på startsiden og plassere over andre apper. Når denne funksjonen er slått på, kan du fortsette å se YouTube-videoer mens du bruker andre apper på mobilenheten.
Trykk på Android-hjemknappen mens en video spilles av i YouTube-appen, for å spille den av i et BIB-vindu. Videoen krympes ned til et BIB-vindu. BIB-vinduet kan dras rundt omkring på skjermen, slik at avspillingen kan fortsette over andre apper.
Hvis du vil fortsette avspillingen i YouTube-appen, dobbelttrykker du på BIB-vinduet. Hvis du vil lukke BIB-vinduet, drar du det til bunnen av skjermen.

Hvem kan bruke bilde-i-bilde?

Bilde-i-bilde er bare tilgjengelig for
  • YouTube Premium-abonnenter som bruker en Android-mobilenhet – i hele verden
  • Android-brukere i USA med Android Oreo eller nyere, som kan spille av videoer i BIB-format med annonser

Bruk av bilde-i-bilde

Slå av bilde-i-bilde

Bilde-i-bilde er slått på som standard for alle enheter som kjører Android 8.0 Oreo eller nyere.
Slik slår du av bilde-i-bilde:
  1. Gå til Android-innstillingene And then Apper og varsler And then Avansert And then Spesiell apptilgang And then Bilde-i-bilde.
  2. Trykk på YouTube.
  3. Slå av funksjonen ved å trykke på Tillat bilde-i-bilde

Slå på bilde-i-bilde

Bilde-i-bilde er slått på som standard for alle enheter som kjører Android 8.0 (Oreo) eller nyere.
Slik slår du på bilde-i-bilde:
  1. Gå til Android-innstillingene And then Apper og varsler And then Avansert And then Spesiell apptilgang And then Bilde-i-bilde.
  2. Trykk på YouTube
  3. Slå på funksjonen ved å trykke på Tillat bilde-i-bilde.

Lukk bilde-i-bilde

Du kan lukke bilde-i-bilde-vinduet på to måter:

1. Trykk på BIB-spilleren for å se kontrollene.
  2. Trykk på X øverst til høyre i BIB-videospilleren.

eller

Dra BIB-spilleren ned til bunnen av skjermen.

Merk: Hvis du er YouTube Premium-abonnent, åpnes det et varsel som gir deg muligheten til å fortsette avspillingen i bakgrunnen.

YouTube Premium-abonnenter: Angi avspilling i bakgrunnen som standard

Med funksjonen for avspilling i bakgrunnen kan YouTube Premium-abonnenter se videoer mens de bruker andre apper, eller mens skjermen er av. Du kan angi avspilling i bakgrunnen som standardinnstilling for YouTube-appen i stedet for bilde-i-bilde.
Du kan gjøre dette på to måter:

Du kan slå av bilde-i-bilde for YouTube i Android-innstillingene dine.

eller

Du kan bytte fra BIB til avspilling i bakgrunnen ved å trykke på BIB-vinduet og deretter på hodetelefonikonet "".

Merk: Musikkinnhold kan ikke spilles av i BIB-format uten et YouTube Premium-abonnement.