Kuva kuvassa ‑tilan käyttö tietyillä laitteilla

Kuva kuvassa ‑tilassa voit katsella mobiililaitteella YouTube-videoita samalla kun käytät muita sovelluksia.

YouTuben katsominen muiden sovellusten käytön aikana

Watch YouTube while using other apps on Android | Pro Tips from TeamYouTube

Miten kuva kuvassa ‑tila toimii?

Kuva kuvassa ‑tilassa video pienennetään pieneen soittimeen, jota voi liikutella aloitusnäytössä ja jonka voi siirtää muiden sovellusten päälle. Kun ominaisuus on käytössä, voit katsella mobiililaitteella YouTube-videoita samalla kun käytät muita sovelluksia.
Voit aloittaa kuva kuvassa ‑toiston napauttamalla Androidin kotipainiketta , kun toistat videota YouTube-sovelluksessa. Video pienennetään Kuva kuvassa ‑ikkunaksi, jonka voi vetää ruudun eri puolille. Toisto jatkuu muiden sovellusten päällä.
Voit jatkaa toistoa YouTube-sovelluksessa kaksoisnapauttamalla Kuva kuvassa ‑ikkunaa. Jos haluat sulkea Kuva kuvassa ‑ikkunan, vedä se ruudun alareunaan.

Ketkä voivat käyttää kuva kuvassa ‑tilaa?

Kuva kuvassa ‑tila on tällä hetkellä vain seuraavien käyttäjien saatavilla:
  • kaikki YouTube Premium ‑jäsenet, joilla on Android-mobiililaite
  • Yhdysvalloissa olevat Android-käyttäjät, joilla on Android Oreo tai uudempi, jossa on mainostuettu kuva kuvassa ‑toisto.

Kuva kuvassa ‑tilan käyttäminen

Kuva kuvassa ‑tilan poistaminen käytöstä

Kuva kuvassa ‑tila on oletusarvoisesti käytössä kaikissa Android-laitteissa, joiden käyttöjärjestelmä on 8.0 Oreo tai uudempi.
Kuva kuvassa ‑tilan voi poistaa käytöstä seuraavasti:
  1. Avaa Android-laitteen asetukset ja valitse Sovellukset ja ilmoitukset > Lisäasetukset > Erikoiskäyttöoikeudet > Kuva kuvassa.
  2. Napauta YouTube.
  3. Poista Salli kuva kuvassa käytöstä.

Kuva kuvassa ‑tilan ottaminen käyttöön

Kuva kuvassa ‑tila on oletusarvoisesti käytössä kaikissa Android-laitteissa, joiden käyttöjärjestelmä on 8.0 Oreo tai uudempi.
Kuva kuvassa ‑tilan käyttöönotto:
  1. Avaa Android-laitteen asetukset ja valitse Sovellukset ja ilmoitukset > Lisäasetukset > Erikoiskäyttöoikeudet > Kuva kuvassa.
  2. Napauta YouTube
  3. Ota Salli kuva kuvassa käyttöön.

Kuva kuvassa ‑soittimen sulkeminen

Kuva kuvassa ‑soittimen voi sulkea kahdella tavalla:

1. Tuo ohjaimet näkyviin napauttamalla Kuva kuvassa ‑soitinta.
  2. Sulje kuva kuvassa ‑videosoitin napauttamalla soittimen kulman X-painiketta.

tai

Vedä kuva kuvassa ‑soitin ulos ruudun alareunasta.

Huom. Jos olet YouTube Premium ‑tilaaja, saat ilmoituksen toiston jatkamisesta taustalla.

YouTube Premium ‑jäsenet: Taustatoiston asettaminen oletukseksi

Käyttämällä taustatoistoa YouTube Premium ‑jäsenet voivat katsella videoita näyttö sammutettuna tai käyttäessään muita sovelluksia. Voit määrittää YouTube-sovelluksen oletukseksi taustatoiston kuva kuvassa ‑tilan sijaan.
Tämä onnistuu kahdella tavalla:

Poista kuva kuvassa ‑tila käytöstä YouTubesta Android-laitteen asetuksista.

tai

Vaihda kuva kuvassa ‑tilasta taustatoistoon napauttamalla kuva kuvassa ‑soitinta ja sitten kuulokekuvaketta Headphones.

Musiikkisisältö

Musiikkisisältöä ei voi toistaa kuva kuvassa ‑tilassa ilman YouTube Premium ‑tilausta.