Brug integreret billede på visse enheder

Integreret billede (PIP, picture-in-picture) giver dig mulighed for at se YouTube-videoer, mens du bruger andre apps på din mobilenhed.

Se YouTube, mens du bruger andre apps

Watch YouTube while using other apps on Android | Pro Tips from TeamYouTube

Sådan virker integreret billede

Integreret billede sætter videoen i formindsket form ind i en lille afspiller, som du kan flytte rundt på din startskærm og placere over andre apps. Når funktionen er slået til, kan du blive ved med at se YouTube-videoer, mens du anvender andre apps på din mobilenhed.
Tryk på Android-knappen Hjem for at starte PIP-afspilning, mens en video bliver afspillet i YouTube-appen. Videoen formindskes så til et PIP-vindue, som kan trækkes rundt til forskellige dele af skærmen, så afspilningen kan fortsætte oven på andre apps.
Tryk to gange på PIP-afspilleren for at fortsætte afspilningen i YouTube-appen. Træk PIP-afspilleren ned i bunden af skærmen for at lukke den helt.

Hvem kan bruge integreret billede?

Integreret billede er i øjeblikket kun tilgængeligt for:
  • YouTube Premium-medlemmer på verdensplan, der anvender Android-mobilenheder.
  • Android-brugere i USA, der anvender Android Oreo eller nyere med annoncefinansieret PIP-afspilning.

Sådan anvendes integreret billede

Slå integreret billede fra

Integreret billede er som standard slået til på alle Android-enheder med Oreo version 8.0 og nyere.
Sådan slås integreret billede fra:
  1. Gå til Android-indstillinger > Apps og notifikationer > Avanceret > Særlig adgang > Integreret billede.
  2. Tryk på YouTube.
  3. Slå "Tillad integreret billede" fra.

Aktivér integreret billede

Integreret billede er som standard slået til på alle Android-enheder med Oreo version 8.0 og nyere.
Aktivér integreret billede:
  1. Gå til Android-indstillinger > Apps og notifikationer > Avanceret > Særlig adgang > Integreret billede.
  2. Tryk på YouTube.
  3. Slå "Tillad integreret billede" til.

Luk integreret billede

Der er to måder at lukke integreret billede på:

1. Tryk på PIP-afspilleren, så den viser kontrolelementerne.
  2. Tryk på X i hjørnet af PIP-videoafspilleren for at lukke den.

eller

Du kan trække PIP-afspilleren ned til bunden af skærmen.

Bemærk! Hvis du er YouTube Premium-abonnent, vises der en notifikation, der giver dig mulighed for at fortsætte afspilningen i baggrunden.

YouTube Premium-medlemmer: Indstil afspilning i baggrunden som standard

Afspilningen i baggrunden giver YouTube Premium-medlemmer mulighed for at se videoer, mens de bruger andre apps, eller når skærmen er slukket. Du kan indstille YouTube-appen til at anvende afspilning i baggrunden som standard i stedet for integreret billede.
Du kan gøre det på to måder:

Du kan deaktivere integreret billede for YouTube i Android-indstillingerne.

eller

Du kan skifte fra PIP til afspilning i baggrunden ved at trykke på PIP-afspilleren og derefter på høretelefon-ikonet Headphones.

Musikindhold

Musikindhold kan ikke afspilles via PIP uden et YouTube Premium-abonnement.