Utilitzar el mode de pantalla en pantalla en un dispositiu mòbil

El mode de pantalla en pantalla redueix el vídeo a un reproductor petit perquè puguis continuar mirant-lo mentre utilitzes altres aplicacions al dispositiu mòbil. Aquest reproductor petit pot moure's per la pantalla d'inici del dispositiu i col·locar-se sobre altres aplicacions.

Com pots fer servir la funció d'imatge sobre imatge en un dispositiu mòbil

Utilitzar la funció d'imatge sobre imatge

Per fer servir el mode de pantalla en pantalla, surt de l'aplicació YouTube mentre es reprodueix un vídeo. Si tens activada l'opció de configuració corresponent, el vídeo es reduirà a una finestra de pantalla en pantalla. Com que la finestra de pantalla en pantalla es pot arrossegar a diverses parts de la pantalla, pots continuar reproduint el contingut per damunt d'altres aplicacions. Per evitar que s'activi el mode de pantalla en pantalla, pots posar en pausa el vídeo o aturar-ne la reproducció abans de sortir de YouTube.

Amb una subscripció a YouTube Premium, pots fer servir el mode de pantalla en pantalla per veure contingut a YouTube. Si no tens YouTube Premium i ets als Estats Units, pots utilitzar el mode de pantalla en pantalla igualment, però no pots mirar determinats continguts, com ara vídeos musicals.

Nota: si et trobes fora dels EUA, necessitaràs una subscripció a YouTube Premium per fer servir el mode de pantalla en pantalla amb qualsevol contingut de la plataforma.

Desactivar el mode de pantalla en pantalla

1. Ves a la configuració d'Android And then Aplicacions i notificacions And then Configuració avançada And then Accés especial d'aplicacions And then Pantalla en pantalla.
  2. Toca YouTube.
  3. Per desactivar-lo, toca Permet pantalla en pantalla.

Activar el mode de pantalla en pantalla

1. Ves a la configuració d'Android And then Aplicacions i notificacions And then Configuració avançada And then Accés especial d'aplicacions And then Pantalla en pantalla.
  2. Toca YouTube
  3. Per activar-lo, toca Permet pantalla en pantalla.
  4. Ves a la configuració de l'aplicació YouTube And then General.
  5. Commuta l'opció Imatge sobre imatge a activada .

Tancar la finestra de pantalla en pantalla

Hi ha dues maneres de tancar la finestra de pantalla en pantalla:

• Toca el reproductor de pantalla en pantalla perquè es mostrin els controls i, a continuació, toca la X a l'extrem superior dret d'aquest reproductor.

O bé

• Arrossega el reproductor de pantalla en pantalla a la part inferior de la pantalla.
Nota: quan tanquis una finestra de pantalla en pantalla, s'obrirà una notificació que et permetrà reprendre la reproducció en segon pla.