Uppdatera ditt YouTube-betalmedlemskap

När du blir medlem i YouTube eller YouTube Music Premium debiteras priset för medlemskapet automatiskt i början av varje faktureringsperiod tills du avslutar medlemskapet.

Läs mer om hur du uppdaterar ditt betalmedlemskap nedan.

YouTube Premium

Uppdatera betalnings- och medlemskapsinställningar

Om du blev medlem via YouTube-appen för iOS uppdaterar du dina betalnings- och prenumerationsinställningar i iTunes.

Uppgradera till en familjeprenumeration på YouTube

Läs om hur du uppdaterar ditt enskilda YouTube Premium-medlemskap till en familjeprenumeration på YouTube.

Byta från familjeprenumeration till enskilt medlemskap

YouTube Music Premium

Uppdatera betalnings- och medlemskapsinställningar

Om du blev medlem via YouTube-appen för iOS uppdaterar du dina betalnings- och prenumerationsinställningar i iTunes.

Uppgradera till en familjeprenumeration på YouTube

Läs mer om hur du uppgraderar ditt enskilda YouTube Music Premium-medlemskap till en familjeprenumeration på YouTube.

Byta från familjeprenumeration till enskilt medlemskap

Om du ingår i en familjeprenumeration på YouTube kan du ta reda på hur du lämnar familjegruppen för att skaffa ett enskilt medlemskap