Uppdatera ditt YouTube-betalmedlemskap

När du blir medlem i YouTube eller YouTube Music Premium debiteras priset för medlemskapet automatiskt i början av varje faktureringsperiod tills du avslutar medlemskapet.

Läs mer om hur du uppdaterar ditt betalmedlemskap nedan.

YouTube Premium

Uppdatera betalnings- och medlemskapsinställningar

1. I YouTube-appen trycker du på ditt profilfoto > Betalmedlemskap.
  2. Tryck på ditt medlemskap.
  3. Uppdatera betalnings- eller medlemskapsinställningarna. Om du blev medlem via YouTube-appen för iOS: uppdatera dina betalnings- och prenumerationsinställningar i iTunes.

Uppgradera till en familjeprenumeration på YouTube

Läs om hur du uppdaterar ditt enskilda YouTube Premium-medlemskap till en familjeprenumeration på YouTube.

Byta från familjeprenumeration till enskilt medlemskap

Om du ingår i en familjeprenumeration på YouTube Premium kan du ta reda på hur du lämnar familjegruppen för att skaffa ett enskilt medlemskap.

Medlemskapsuppdateringar tillämpas för YouTube, YouTube Music, YouTube Gaming och YouTube Kids.

YouTube Music Premium

Uppdatera betalnings- och medlemskapsinställningar

1. I YouTube Music-appen trycker du på ditt profilfoto > Betalmedlemskap.
  2. Tryck på ditt medlemskap.
  3. Uppdatera betalnings- eller medlemskapsinställningarna.

Uppgradera till en familjeprenumeration på YouTube

Läs mer om hur du uppgraderar ditt enskilda YouTube Music Premium-medlemskap till en familjeprenumeration på YouTube.

Byta från familjeprenumeration till enskilt medlemskap

Om du ingår i en familjeprenumeration på YouTube kan du ta reda på hur du lämnar familjegruppen för att skaffa ett enskilt medlemskap.