Oppdater det betalte YouTube-abonnementet ditt

Når du blir YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-abonnent, blir du automatisk belastet for abonnementsprisen ved starten av hver faktureringssyklus frem til du sier opp abonnementet.

Nedenfor kan du lese mer om hvordan du oppdaterer et betalt abonnement.

YouTube Premium

Oppdater betalings- og abonnementsinnstillingene dine

1. I YouTube-appen trykker du på profilbildet ditt > Betalte abonnementer.
  2. Trykk på abonnementet ditt.
  3. Oppdater betalings- eller abonnementsinnstillingene dine. Hvis du startet abonnementet via YouTube-appen for iOS, kan du oppdatere betalings- og abonnementsalternativene dine via iTunes.

Oppgrader til et YouTube-familieabonnement

Finn ut hvordan du oppdaterer det personlige YouTube Premium-abonnementet ditt til et YouTube-familieabonnement.

Bytt fra familieabonnement til personlig abonnement

Hvis du er med i et YouTube Premium-familieabonnement, kan du lese mer om hvordan du forlater en familiegruppe for å skaffe deg et personlig abonnement.

Abonnementsoppdateringer gjelder både på YouTube, YouTube Music, YouTube Gaming og YouTube for barn.

YouTube Music Premium

Oppdater betalings- og abonnementsinnstillingene dine

1. I YouTube Music-appen trykker du på profilbildet ditt > Betalte abonnementer.
  2. Trykk på abonnementet ditt.
  3. Oppdater betalings- eller abonnementsinnstillingene dine.

Oppgrader til et YouTube-familieabonnement

Finn ut hvordan du oppdaterer det personlige YouTube Music Premium-abonnementet ditt til et YouTube-familieabonnement.

Bytt fra familieabonnement til personlig abonnement

Hvis du er med i et YouTube-familieabonnement, kan du lese om hvordan du forlater familiegruppen og skaffer deg et personlig abonnement.