Je betaalde YouTube-lidmaatschap updaten

Als je lid wordt van YouTube Premium of YouTube Music Premium, wordt de prijs van het lidmaatschap automatisch in rekening gebracht aan het begin van elke nieuwe betalingscyclus, totdat je opzegt.

Lees hieronder hoe je je betaalde lidmaatschap updatet.

YouTube Premium

Betalings- en lidmaatschapsvoorkeuren updaten

1. Tik in de YouTube-app op je profielfoto > Betaalde lidmaatschappen.
  2. Tik op je lidmaatschap.
  3. Update je betalings- of lidmaatschapsvoorkeuren. Als je lid bent geworden via de YouTube-app voor iOS, kun je je betalings- en abonnementsopties updaten in iTunes.

Upgraden naar een YouTube-gezinsabonnement

Ontdek hoe je je individuele YouTube Premium-lidmaatschap updatet naar een YouTube-gezinsabonnement.

Een gezinsabonnement overzetten naar een individueel lidmaatschap

Maak je deel uit van een YouTube Premium-gezinsabonnement? Ontdek hoe je een gezinsgroep verlaat en een individueel lidmaatschap afsluit.

Lidmaatschapsupdates zijn van toepassing op YouTube, YouTube Music, YouTube Gaming en YouTube Kids.

YouTube Music Premium

Betalings- en lidmaatschapsvoorkeuren updaten

1. Tik in de YouTube Music-app op je profielfoto > Betaalde lidmaatschappen.
  2. Tik op je lidmaatschap.
  3. Update je betalings- of lidmaatschapsvoorkeuren.

Upgraden naar een YouTube-gezinsabonnement

Ontdek hoe je je individuele YouTube Music Premium-lidmaatschap updatet naar een YouTube-gezinsabonnement.

Een gezinsabonnement overzetten naar een individueel lidmaatschap

Maak je deel uit van een YouTube-gezinsabonnement? Ontdek hoe je een gezinsgroep verlaat en een individueel lidmaatschap afsluit.