Päivitä Premium-jäsenyytesi

YouTube Premiumin tai YouTube Music Premiumin jäsenmaksu veloitetaan tililtä automaattisesti jokaisen laskutusjakson alussa jäsenyyden perumiseen asti.

Alla on ohjeet maksullisen jäsenyyden päivittämiseen.

YouTube Premium

Maksu- ja jäsenyysasetusten päivittäminen

1. Napauta YouTube-sovelluksessa profiilikuvaasi ja sitten Maksulliset jäsenyydet.
  2. Napauta jäsenyyttäsi.
  3. Päivitä maksu- tai jäsenyysasetuksesi. Jos olet liittynyt jäseneksi YouTuben iOS-sovelluksen kautta, voit päivittää maksu- ja tilausasetuksesi iTunesissa.

Toistuvat veloitukset Intiassa

Reserve Bank of Indian eMandate-vaatimusten vuoksi sinun on vahvistettava maksutietosi tai lisättävä ne uudelleen, jotta voit jatkaa toistuvien jäsenyyksien käyttöä. Tee se YouTube-sovelluksen tai youtube.com-sivuston ohjeiden mukaisesti. Pankkisi ei välttämättä tällä hetkellä tue toistuvia maksuja. Tarkista toistuvia maksuja tukevat pankit tai lue lisää.

Jäsenyyden päivittäminen YouTube-perhepaketiksi

Katso miten voit päivittää henkilökohtaisen YouTube Premium ‑jäsenyyden YouTube-perhepaketiksi.

Perhejäsenyyden vaihtaminen henkilökohtaiseen jäsenyyteen

Jos olet YouTube Premium ‑perhepaketin jäsen, katso miten voit poistua perheryhmästä ja hankkia tilalle henkilökohtaisen jäsenyyden.

Voit nauttia päivitetyn jäsenyyden eduista YouTubessa, YouTube Musicissa ja YouTube Kidsissä.

YouTube Music Premium

Maksu- ja jäsenyysasetusten päivittäminen

1. Napauta YouTube Music ‑sovelluksessa profiilikuvaasi ja sitten Maksulliset jäsenyydet.
  2. Napauta jäsenyyttäsi.
  3. Päivitä maksu- tai jäsenyysasetuksesi.

Toistuvat veloitukset Intiassa

Reserve Bank of Indian eMandate-vaatimusten vuoksi sinun on vahvistettava maksutietosi tai lisättävä ne uudelleen, jotta voit jatkaa toistuvien jäsenyyksien käyttöä. Tee se YouTube-sovelluksen tai youtube.com-sivuston ohjeiden mukaisesti. Pankkisi ei välttämättä tällä hetkellä tue toistuvia maksuja. Tarkista toistuvia maksuja tukevat pankit tai lue lisää.

Jäsenyyden päivittäminen YouTube Premiumiin

Jos sinulla on aktiivinen YouTube Music Premiumin jäsenyys, voit milloin tahansa päivittää sen YouTube Premiumin jäsenyydeksi seuraavasti:

1. Kirjaudu YouTube Music Premium ‐tilillesi.
  2. Mene sivulle music.youtube.com/paid_memberships ja sitten Tarjouksia YouTubelta.
  3. Valitse Premium-kohdasta Lue lisää.
  4. Liity YouTube Premiumin jäseneksi seuraamalla ohjeita.

Jäsenyyden päivittäminen YouTube-perhepaketiksi

Perhejäsenyyden vaihtaminen henkilökohtaiseen jäsenyyteen

Jos olet YouTube-perhepaketin jäsen, katso miten voit poistua perheryhmästä ja hankkia tilalle henkilökohtaisen jäsenyyden.

Huom. Vuodesta 2022 alkaen Android-laitteella tehdyt uudet YouTube Premiumin ja Music Premiumin tilaukset laskutetaan Google Playn kautta. Muutos ei vaikuta nykyisiin tilaajiin. Osoitteesta payments.google.com voit katsoa viimeaikaiset veloitukset ja tarkistaa, miten sinua laskutetaan. Jos haluat pyytää hyvitystä Google Play ‑ostoksesta, seuraa näitä ohjeita.