Opdater dit Premium-medlemskab

Som YouTube Premium- og YouTube Music Premium-medlem bliver du automatisk debiteret medlemsprisen i starten af hver nye faktureringsperiode, indtil du opsiger.

Få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer dit betalte medlemskab nedenfor.

YouTube Premium

Opdater præferencer for betaling og medlemskaber

1. Gå til https://www.youtube.com/paid_memberships.
  2. Klik på Administrer medlemskab.
  3. Opdater dine præferencer for betaling eller medlemskaber.

Hvis du har tilmeldt dig via YouTube-appen til iOS: Du kan opdatere dine betalings- og abonnementsindstillinger i iTunes.

Faste debiteringer i Indien

På grund af kravene vedrørende eMandate fra Reserve Bank of India skal du muligvis verificere eller angive dine betalingsoplysninger igen for at bevare adgangen til dine faste medlemskaber. Det gør du ved at følge vejledningen i YouTube-appen eller på youtube.com. Bemærk, at din bank muligvis ikke understøtter faste betalinger på nuværende tidspunkt. Se listen over banker, der understøtter faste betalinger, eller få flere oplysninger.

Opgrader til et YouTube-familieabonnement

Få flere oplysninger om, hvordan du opgraderer dit individuelle YouTube Premium-medlemskab til et YouTube-familieabonnement.

Skift fra et familieabonnement til et individuelt medlemskab

YouTube Music Premium

Opdater præferencer for betaling og medlemskaber

1. Gå til https://music.youtube.com/paid_memberships.
  2. Klik på Administrer medlemskab.
  3. Opdater dine præferencer for betaling eller medlemskaber.

Faste debiteringer i Indien

På grund af kravene vedrørende eMandate fra Reserve Bank of India skal du muligvis verificere eller angive dine betalingsoplysninger igen for at bevare adgangen til dine faste medlemskaber. Det gør du ved at følge vejledningen i YouTube-appen eller på youtube.com. Bemærk, at din bank muligvis ikke understøtter faste betalinger på nuværende tidspunkt. Se listen over banker, der understøtter faste betalinger, eller få flere oplysninger.

Opgrader til YouTube Premium

Hvis du har et aktivt YouTube Music Premium-medlemskab, kan du til enhver tid opgradere til YouTube Premium. Sådan opgraderer du til YouTube Premium:
  1. Log ind på din YouTube Music Premium-konto.
  2. Gå til music.youtube.com/paid_memberships og så Tilbud fra YouTube.
  3. Klik på Få flere oplysninger under Premium.
  4. Følg vejledningen for at tilmelde dig YouTube Premium.

Opgrader til et YouTube-familieabonnement

Få flere oplysninger om, hvordan du opgraderer dit individuelle YouTube Music Premium-medlemskab til et YouTube-familieabonnement.

Skift fra et familieabonnement til et individuelt medlemskab

Hvis du er en del af et YouTube-familieabonnement, kan du se, hvordan du forlader en familiegruppe for at få et individuelt medlemskab.

Bemærk! Fra og med 2022 bliver nye YouTube Premium- og Music Premium-abonnenter, som har tilmeldt sig via Android, faktureret via Google Play. Denne ændring påvirker ikke eksisterende abonnenter. Du kan gå til payments.google.com for at se nylige debiteringer og tjekke, hvordan du bliver faktureret. Hvis du vil anmode om en refusion for et Google Play-køb, skal du følge vejledningen her.