Dateer jou Premium-lidmaatskap op

YouTube Premium- of YouTube Music Premium-lede sal outomaties die lidmaatskapprys moet betaal aan die begin van elke nuwe faktureringsiklus totdat jy kanselleer.

Kom hieronder meer te wete oor hoe om jou betaalde lidmaatskap op te dateer.

YouTube Premium

Dateer betaling- en lidmaatskapvoorkeure op

1. Tik in die YouTube-app op jou profielfoto en dan Betaalde lidmaatskappe.
  2. Tik op jou lidmaatskap.
  3. Dateer jou betaling- of lidmaatskapvoorkeure op. As jy via die YouTube iOS-app aangesluit het: Kan jy jou betaling- en intekeningsopsies opdateer in iTunes.

Herhalende heffings in Indië

Weens die Reserwebank van Indië se e-mandaatvereistes, moet jy jou betalingbesonderhede verifieer of weer invoer om toegang tot jou herhalende lidmaatskappe te behou. Om dit te doen, volg die instruksies in die YouTube-app of op youtube.com. Let daarop dat jou bank dalk nie tans herhalende betalings steun nie. Gaan die lys banke na wat herhalende betalings steun of kry meer inligting.

Gradeer op na ’n YouTube-gesinspakket

Vind uit hoe om jou individuele YouTube Premium-lidmaatskap na ’n YouTube-gesinspakket op te dateer.

Skakel oor van ’n gesinspakket na ’n individuele lidmaatskap

As jy deel is van ’n YouTube-gesinspakket, vind uit hoe om ’n gesinsgroep te verlaat om ’n individuele lidmaatskap te kry.

Lidmaatskap-opdaterings sal oral op YouTube, YouTube Music en YouTube Kids van toepassing wees.

YouTube Music Premium

Dateer betaling- en lidmaatskapvoorkeure op

1. Tik in die YouTube Music-app op jou profielfoto en dan Betaalde lidmaatskappe.
  2. Tik op jou lidmaatskap.
  3. Dateer jou betaling- of lidmaatskapvoorkeure op.

Herhalende heffings in Indië

Weens die Reserwebank van Indië se e-mandaatvereistes, moet jy jou betalingbesonderhede verifieer of weer invoer om toegang tot jou herhalende lidmaatskappe te behou. Om dit te doen, volg die instruksies in die YouTube-app of op youtube.com. Let daarop dat jou bank dalk nie tans herhalende betalings steun nie. Gaan die lys banke na wat herhalende betalings steun of kry meer inligting.

Gradeer op na YouTube Premium

As jy ’n aktiewe YouTube Music Premium-lidmaatskap het, kan jy enige tyd na YouTube Premium opgradeer. Om na YouTube Premium op te gradeer:

1. Meld aan by jou YouTube Music Premium-rekening.
  2. Gaan na music.youtube.com/paid_memberships en dan Aanbiedings deur YouTube.
  3. Onder Premium, klik op Kom meer te wete.
  4. Volg die stappe om by YouTube Premium aan te sluit.

Gradeer op na ’n YouTube-gesinspakket

Vind uit hoe om jou individuele YouTube Music Premium-lidmaatskapp na ’n YouTube-gesinspakket op te dateer.

Skakel oor van ’n gesinspakket na ’n individuele lidmaatskap

As jy deel is van ’n YouTube-gesinspakket, vind uit hoe om ’n gesinsgroep te verlaat om ’n individuele lidmaatskap te kry.

Let wel: Vanaf 2022 sal nuwe YouTube Premium- en Music Premium-intekenaars wat op Android aangesluit het deur Google Play gefaktureer word. Hierdie verandering sal nie bestaande intekenaars raak nie. Jy kan na payments.google.com gaan om onlangse heffings te sien en te kyk hoe jy gefaktureer word. Volg die stappe wat hier uiteengesit is om ’n terugbetaling van ’n Google Play-aankoop te versoek.