Send YouTube-videoer via iMessage

Du kan bla gjennom, søke etter og sende YouTube-videoer uten å forlate iMessage.

Send videoer

For at du skal kunne sende videoer, må både du og mottakeren bruke iOS 10 eller nyere.

1. I Meldinger-appen klikker du på appikonet.
  2. Velg YouTube, og søk etter en video.
  3. Trykk på videoen du vil dele, og trykk deretter på Send .

Hvis du bruker iOS 11, ser du YouTube i app-utrekksmenyen nederst på skjermen.

Slå på YouTube i iMessage

Merk: Du kan slå på YouTube i iMessage på nettbrett eller mobilenheter med iOS 10 eller nyere.

1. I Meldinger-appen trykker du på appikonet.
  2. Trykk på de fire prikkene nederst i hjørnet.
  3. Trykk på Butikk, og trykk deretter på Administrer.
  4. Slå på av/på-bryteren ved siden av «YouTube».
  5. Trykk på Ferdig.